Disc cu lamele abrazive INOX 115X22.3 mm, M104, granulatie 120, zirconiu cu liant ceramic

Discul cu lamele abrazive INOX de 115×22.3 mm, cod M104, granulație 120, produs de ABRA COM, este ideal pentru prelucrarea eficientă a suprafețelor din oțel inoxidabil (INOX). Îndepărtează rapid rugina, coroziunea și impuritățile, asigurând un finisaj de calitate. Potrivit pentru unelte electrice portabile, acest disc durabil oferă rezultate remarcabile în procesul de lucru cu INOX.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Disc cu lamele abrazive INOX 115X22.3 mm, M104, granulatie 120, zirconiu cu liant ceramic

Discul cu lamele abrazive INOX de dimensiuni 115x22.3 mm, codul M104 și granulația 120, produs de ABRA COM, este un instrument tehnic conceput pentru a realiza prelucrarea și curățarea eficientă a suprafețelor din oțel inoxidabil (INOX).

Dimensiunile discului sunt optimizate pentru utilizarea cu unelte electrice portabile, cum ar fi flexul (unghiul) sau șlefuitoarele unghiulare. Diametrul discului de 115 mm permite acoperirea unei suprafețe considerabile, asigurând eficiența și rapiditatea prelucrării. Orificiul central de 22.3 mm este proiectat pentru fixarea solidă a discului pe axa unei unelete electrice.

Discul este fabricat cu lamele abrazive care se extind radial în jurul centrului său. Aceste lamele abrazive sunt responsabile de îndepărtarea materialelor nedorite de pe suprafața INOX. Fiecare lamelă este compusă din particule abrazive de înaltă calitate, care sunt distribuite uniform pe suprafața lamelei.

Granulația discului este de 120, ceea ce înseamnă că particulele abrazive au o grosime medie. Granulația se referă la dimensiunea particulelor abrazive de pe disc și influențează gradul de îndepărtare a materialului și finisajul final al suprafeței. În cazul granulației 120, particulele abrazive sunt mai fine, ceea ce oferă o finisare mai fină a suprafeței INOX.

Discul cu lamele abrazive INOX de la ABRA COM este fabricat utilizând tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate. Acest lucru asigură o durabilitate sporită și o performanță fiabilă în timpul prelucrării. Materialele de calitate superioară utilizate pentru construcția discului asigură rezistența la uzură și o eficiență ridicată în îndepărtarea impurităților de pe suprafața INOX.

În timpul utilizării discului cu lamele abrazive INOX, este important să se respecte măsurile de siguranță adecvate. Utilizarea echipamentului de protecție personală, cum ar fi ochelarii de protecție și mănușile rezistente, este esențială pentru a preveni răniri și pentru a proteja utilizatorul de particulele și așchiile rezultate în timpul prelucrării.

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Suprafete de lucru

Viteza maxima

Utilizare:

 • Debavurare: îndepărtarea muchiilor ascutite sau a exceselor de material de pe piesele din INOX.
 • Îndepărtarea ruginii: eliminarea stratului de rugina de pe suprafețele de INOX.
 • Curățarea pieselor turnate: îndepărtarea denivelărilor și a depunerilor de material suplimentar de pe piesele turnate din INOX.
 • Nivelarea suprafețelor: uniformizarea și ajustarea suprafețelor de INOX pentru a obține o finisare plană și netedă.
 • Șlefuirea suprafețelor: obținerea unei finisări mai fine și uniforme a suprafețelor de INOX.

Acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile comune ale discului cu lamele abrazive INOX. Datorită versatilității sale, acest disc poate fi utilizat în diverse domenii, cum ar fi industria metalurgică, industria alimentară, construcții, precum și în ateliere sau garaje pentru lucrări de întreținere și reparații.

Avantajele utilizării acestui disc includ:

Discul cu lamele abrazive INOX de la ABRA COM oferă o serie de avantaje și caracteristici care îl diferențiază de alte tipuri de discuri și contribuie la o experiență de prelucrare superioară. Iată câteva dintre aceste caracteristici:

 • Durată de viață superioară: Discul cu lamele abrazive INOX este proiectat pentru a fi durabil și rezistent în timpul utilizării intensive. Materialele de calitate superioară și construcția solidă contribuie la o durată de viață mai lungă în comparație cu alte tipuri de discuri abrazive.
 • Timp scurt de montaj: Discul cu lamele abrazive INOX este ușor de montat pe unealta electrică portabilă, cum ar fi flexul sau șlefuitoarea unghiulară. Aceasta permite o schimbare rapidă și facilă a discului, economisind timp și eficientizând procesul de prelucrare.
 • Prelucrare rapidă a suprafeței: Datorită designului său special cu lamele abrazive, discul poate prelucra rapid suprafețele de INOX. Lamelele abrazive asigură o îndepărtare eficientă a materialului, permițând finalizarea rapidă a lucrărilor de curățare și pregătire a suprafețelor.
 • Randament constant pe toată durata de utilizare: Discul cu lamele abrazive INOX menține un randament constant pe toată durata de utilizare. Acest lucru înseamnă că performanța sa de prelucrare rămâne constantă și consistentă pe măsură ce discul este utilizat, oferind rezultate de înaltă calitate pe parcursul întregului proces.
 • Poluare sonoră minimă: Discul cu lamele abrazive INOX este proiectat pentru a reduce poluarea sonoră. Designul special și materialele utilizate absorb și reduc zgomotul și vibrațiile generate în timpul prelucrării, oferind un mediu de lucru mai silențios și mai confortabil.
 • Elimină vibrațiile: Discul cu lamele abrazive INOX este conceput pentru a minimiza vibrațiile în timpul utilizării. Acest lucru asigură o manipulare mai precisă și mai ușoară a uneltei, contribuind la o experiență mai confortabilă și la rezultate mai bune în prelucrare.
 • Greutate redusă: Discul cu lamele abrazive INOX are o greutate redusă, ceea ce face utilizarea sa mai ușoară și mai manevrabilă. Aceasta reduce oboseala utilizatorului și facilitează manevrarea discului în diferite poziții și unghiuri de lucru.
 • Unghi de lucru optim: Discul cu lamele abrazive INOX are un unghi de lucru optim, care permite accesul facil la diverse suprafețe și contururi ale pieselor de prelucrat. Aceasta facilitează prelucrarea în zone greu accesibile și asigură o acoperire completă și uniformă a suprafețelor.
 • Ușor de manevrat, nu necesită forță de apăsare: Discul cu lamele abrazive INOX este proiectat pentru a fi ușor de manevrat și nu necesită aplicarea unei forțe mari de apăsare. Acest lucru asigură o manipulare confortabilă și precizie în prelucrare, fără a suprasolicita utilizatorul.
 • Nu este poluant: Discul cu lamele abrazive INOX nu produce praf sau particule periculoase în timpul utilizării. Aceasta face ca lucrul cu acest disc să fie mai sigur și mai ecologic, minimizând impactul asupra mediului și asupra sănătății utilizatorului.
Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Suprafete de lucru

Viteza maxima