Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit, 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 320

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA – 115X22.3mm – granulație 320, produs în România de Abra Com SRL, este un instrument de șlefuire și lustruire de înaltă calitate, destinat prelucrării unei game largi de materiale, de la oțel inoxidabil și alte metale, până la lemn și plastic. Cu o durabilitate impresionantă și eficiență constantă, acest disc este alegerea ideală pentru operațiuni precise și de lungă durată. Lamelele de smirghel inserate in disc sunt pe suport textil asigurand o durata mare de exploatare

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit, 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 320

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA - 115X22.3mm - granulație 320, produs de Abra Com SRL, este un instrument de șlefuire și lustruire versatil și eficient, conceput pentru a oferi rezultate de înaltă calitate în diverse aplicații.

Fabricat cu o atenție deosebită la detalii, discul M107PA este echipat cu lamele de smirghel pe un suport textil. Această configurație asigură o durată mare de exploatare a discului și o performanță constantă pe toată durata utilizării. Lamelele de smirghel de granulație 320 oferă un grad fin de abraziune, fiind ideale pentru șlefuirea și lustruirea suprafețelor delicate sau care necesită un finisaj de înaltă precizie.

Discul M107PA este potrivit pentru o gamă variată de materiale, inclusiv oțel inoxidabil, metale neferoase, lemn, plastic și multe altele. Indiferent de materialul prelucrat, acest disc asigură îndepărtarea eficientă a zgârieturilor, imperfecțiunilor și asperităților, obținându-se astfel o suprafață finisată uniformă și de calitate superioară.

Datorită dimensiunilor sale standard, discul se potrivește cu ușurință pe majoritatea mașinilor de șlefuit disponibile pe piață, facilitând astfel procesul de montare și demontare. De asemenea, discul este ușor de manevrat, permițând utilizatorului să obțină rezultate precise și să lucreze cu confort pe parcursul operațiunilor de prelucrare.

Un alt avantaj al utilizării discului de pasla M107PA este faptul că nu necesită un port de apărare suplimentar. Aceasta facilitează utilizarea și asigură o experiență de lucru sigură și convenabilă.

Indiferent dacă lucrați în industria metalurgică, a lemnului sau a materialelor plastice, discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA de la Abra Com SRL este alegerea ideală pentru obținerea unui finisaj de înaltă calitate. Durabilitatea sa, eficiența constantă și versatilitatea în prelucrarea diferitelor materiale fac din acest disc un instrument indispensabil în atelierul dumneavoastră.

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA - 115X22.3mm - granulație 320, produs de Abra Com SRL, este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații de șlefuire și lustruire. Iată câteva dintre utilizările sale principale:

 • Șlefuirea fină a suprafețelor metalice: Discul M107PA este ideal pentru șlefuirea fină a diverselor metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și altele. Este eficient în îndepărtarea zgârieturilor, a ruginei și a imperfecțiunilor, lăsând în urmă o suprafață netedă și pregătită pentru finisare.
 • Prelucrarea lemnului: Acest disc este potrivit și pentru șlefuirea fină a lemnului, contribuind la îndepărtarea imperfecțiunilor, a zimțurilor și a asperităților. Poate fi utilizat pentru pregătirea suprafeței lemnului în vederea aplicării de finisaje sau pentru obținerea unui finisaj uniform.
 • Șlefuirea și lustruirea suprafețelor plastice: Discul M107PA poate fi folosit pentru șlefuirea și lustruirea diverselor materiale plastice, cum ar fi acrilicul, PVC-ul sau polipropilena. Este conceput pentru a oferi un finisaj fin și uniform, eliminând zgârieturile și redând suprafeței un aspect lucios și neted.
 • Restaurarea obiectelor vechi și a bijuteriilor: Datorită granulației fine de 320, discul M107PA poate fi folosit pentru șlefuirea și lustruirea delicată a obiectelor vechi, bijuteriilor sau a altor articole cu detalii fine. Asigură o prelucrare precisă și o refacere a strălucirii originale a obiectelor.

Indiferent de aplicația specifică, discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA oferă performanțe consistente, un finisaj de înaltă calitate și o durată de viață mare. Este un instrument de încredere în atelierele și industria de prelucrare, asigurând rezultate profesionale și eficiență în timpul operațiunilor de șlefuire și lustruire.

Avantajele utilizării discului de pasla cu lamele abrazive

Utilizarea discului de pasla cu lamele de smirghel M107PA - 115X22.3mm - granulație 320, produs de Abra Com SRL, vine cu multiple avantaje:

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 120 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.
Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,