Disc lustruit din pasla abraziva, 115X22.3 mm, M107P, granulatie 220

Discul lustruit din pasla abrazivă M107P – 115X22.3mm – granulație 220 este produs de Abra Com SRL, o companie românească cunoscută pentru producția de produse de înaltă calitate în domeniul prelucrării materialelor. Acest disc reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru șlefuirea și lustruirea diverselor suprafețe. Cu o granulație fină, permite obținerea unui finisaj neted și lustruit.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Disc lustruit din pasla abraziva, 115X22.3 mm, M107P, granulatie 220

Discul lustruit din pasla abrazivă M107P - 115X22.3mm - granulație 220, produs de Abra Com SRL, este un instrument de prelucrare versatil și eficient, conceput pentru a oferi rezultate de înaltă calitate în procesele de lustruire și finisare.

Dimensiunile discului (diametru de 115mm și gaură centrală de 22.3mm) îl fac compatibil cu majoritatea mașinilor de șlefuit și lustruit disponibile pe piață, asigurând astfel o utilizare facilă și convenabilă în diferite aplicații.

Pasla abrazivă cu granulație 220 oferă un finisaj fin și neted, îndepărtând zgârieturile și imperfecțiunile de pe suprafețele prelucrate. Aceasta permite obținerea unui rezultat uniform și estetic plăcut, îmbunătățind aspectul final al obiectelor sau pieselor de lucru.

Lamelele de smirghel integrate în discul de pasla asigură o aderență și durabilitate superioare, conferindu-i acestuia o durată de viață mai mare și un randament constant pe toată durata utilizării. Acest lucru permite o eficiență sporită în operațiunile de lustruire și finisare, economisind timp și efort.

Discul de pasla M107P este ideal pentru prelucrarea diferitelor materiale, inclusiv metale (cum ar fi oțel inoxidabil, aluminiu, cupru), lemn, plastic și multe altele. Este potrivit atât pentru aplicații profesionale, cât și pentru proiecte de lucru DIY (do-it-yourself), oferind rezultate superioare într-o gamă largă de industrii și aplicații.

Indiferent dacă este utilizat în industria metalurgică, construcții, producție de mobilă sau alte domenii, discul lustruit din pasla abrazivă M107P oferă performanțe de înaltă calitate și rezultate excelente în procesele de lustruire și finisare. Fiind produs în România de către Abra Com SRL, un producător de încredere și renume, acest disc demonstrează angajamentul companiei pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Discul lustruit din pasla abrazivă M107P - 115X22.3mm - granulație 220, produs de Abra Com SRL, poate fi utilizat într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare. Iată câteva exemple de utilizare:

 • Prelucrarea metalelor: Discul M107P poate fi folosit pentru lustruirea și finisarea diverselor metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și aliaje metalice. Este ideal pentru îndepărtarea zgârieturilor fine și a imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj lustruit și uniform.
 • Industria lemnului: Discul poate fi utilizat pentru lustruirea și finisarea suprafețelor de lemn, precum mobilier, parchet, elemente decorative etc. Elimină zgârieturile, îmbunătățește textura și conferă un aspect neted și plăcut lemnului.
 • Industria auto: Discul M107P poate fi folosit pentru lustruirea și finisarea caroseriilor auto, eliminând zgârieturile fine, urmele de vopsea și imperfecțiunile. Oferă un finisaj uniform și strălucitor, redând aspectul impecabil al mașinii.
 • Industria navală: Discul este potrivit pentru lustruirea și finisarea suprafețelor metalice de pe nave, cum ar fi balustrade, suporturi, accesorii etc. Asigură un finisaj lustruit și protejează materialul împotriva coroziunii.
 • Aplicații generale de prelucrare și finisare: Discul M107P poate fi folosit în diverse alte aplicații, cum ar fi prelucrarea pieselor și componentelor industriale, prelucrarea materialelor plastice, lustruirea bijuteriilor și obiectelor decorative, finisarea obiectelor artizanale etc.

Cu utilizarea corespunzătoare și adaptată fiecărei aplicații, discul lustruit din pasla abrazivă M107P oferă rezultate de înaltă calitate, un finisaj uniform și un aspect estetic plăcut. Este un instrument versatil și eficient, care poate îmbunătăți aspectul și calitatea suprafețelor prelucrate în diverse industrii și aplicații.

Avantajele utilizării discului de lustruit din pasla abraziva

Discul de lustruit din pasla abrazivă M107P – 115X22.3mm – granulație 120, produs de Abra Com SRL, este un instrument versatil și eficient pentru șlefuirea și lustruirea diverselor materiale. Cu pasla abrazivă de înaltă calitate și granulație 120, acest disc oferă un finisaj uniform și lustruit, eliminând imperfecțiunile și asigurând rezultate de înaltă calitate.

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 220 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,