Disc lustruit din pasla abraziva, 115X22.3 mm, M107P, granulatie 320

Discul de lustruit din pasla abrazivă M107P – 115X22.3mm – granulație 320 este un instrument eficient și versatil, conceput pentru a oferi un finisaj lustruit și uniform. Cu granulația sa fină de 320, acest disc îndepărtează imperfecțiunile și zgârieturile, lăsând în urmă o suprafață netedă și strălucitoare. Este potrivit pentru diverse materiale și aplicații, oferind rezultate de înaltă calitate în procesul de lustruire și finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Disc lustruit din pasla abraziva, 115X22.3 mm, M107P, granulatie 320

Discul de lustruit din pasla abrazivă M107P - 115X22.3mm - granulație 320, produs de Abra Com SRL, este un instrument de înaltă calitate, conceput pentru a oferi performanță și eficiență în procesul de lustruire a diverselor materiale.

Cu un diametru de 115mm și o gaură centrală de 22.3mm, acest disc este potrivit pentru utilizare pe o gamă largă de mașini de șlefuit, ceea ce îl face versatil și ușor de montat.

Granulația de 320 a paslei abrazive oferă un nivel înalt de finisare, fiind potrivit pentru șlefuirea fină și lustruirea materialelor. Discul M107P elimină imperfecțiunile și zgârieturile de pe suprafață, obținând un finisaj neted și lucios.

Un avantaj major al acestui disc este durabilitatea sa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, discul M107P are o durată mare de exploatare și rezistență la uzură, astfel încât poate fi folosit în mod repetat fără a-și pierde eficiența.

De asemenea, discul M107P oferă un randament constant pe toată durata de utilizare. Acest lucru înseamnă că veți obține aceleași rezultate de calitate în timpul întregului proces de lustruire, asigurând consistență și uniformitate.

Fiind realizat din pasla abrazivă de înaltă calitate, discul M107P este maleabil și se adaptează ușor formei suprafeței de prelucrat. Acest aspect facilitează manevrabilitatea și controlul precis în timpul procesului de lustruire.

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Discul lustruit din pasla abrazivă M107P - 115X22.3mm - granulație 320, produs de Abra Com SRL, poate fi utilizat într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare. Iată câteva exemple de utilizare:

 • Prelucrarea metalelor: Discul M107P poate fi folosit pentru lustruirea și finisarea diverselor metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și aliaje metalice. Este ideal pentru îndepărtarea zgârieturilor fine și a imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj lustruit și uniform.
 • Industria lemnului: Discul poate fi utilizat pentru lustruirea și finisarea suprafețelor de lemn, precum mobilier, parchet, elemente decorative etc. Elimină zgârieturile, îmbunătățește textura și conferă un aspect neted și plăcut lemnului.
 • Industria auto: Discul M107P poate fi folosit pentru lustruirea și finisarea caroseriilor auto, eliminând zgârieturile fine, urmele de vopsea și imperfecțiunile. Oferă un finisaj uniform și strălucitor, redând aspectul impecabil al mașinii.
 • Industria navală: Discul este potrivit pentru lustruirea și finisarea suprafețelor metalice de pe nave, cum ar fi balustrade, suporturi, accesorii etc. Asigură un finisaj lustruit și protejează materialul împotriva coroziunii.
 • Aplicații generale de prelucrare și finisare: Discul M107P poate fi folosit în diverse alte aplicații, cum ar fi prelucrarea pieselor și componentelor industriale, prelucrarea materialelor plastice, lustruirea bijuteriilor și obiectelor decorative, finisarea obiectelor artizanale etc.

Cu utilizarea corespunzătoare și adaptată fiecărei aplicații, discul lustruit din pasla abrazivă M107P oferă rezultate de înaltă calitate, un finisaj uniform și un aspect estetic plăcut. Este un instrument versatil și eficient, care poate îmbunătăți aspectul și calitatea suprafețelor prelucrate în diverse industrii și aplicații.

Avantajele utilizării discului de lustruit din pasla abraziva

Discul de lustruit din pasla abrazivă M107P – 115X22.3mm – granulație 320, produs de Abra Com SRL, este un instrument versatil și eficient pentru șlefuirea și lustruirea diverselor materiale. Cu pasla abrazivă de înaltă calitate și granulație 120, acest disc oferă un finisaj uniform și lustruit, eliminând imperfecțiunile și asigurând rezultate de înaltă calitate.

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 320 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.
Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,