Disc cu lamele abrazive 115X22.3 mm, M102, granulatie 60, zirconiu

Discul cu lamele abrazive 115X22.3 – M102 – granulație 60 produs de ABRA COM este un instrument de șlefuire și rectificare conceput pentru a obține rezultate excelente în diverse aplicații. Acest disc este fabricat cu lamele abrazive din zirconiu, un material durabil și rezistent, cunoscut pentru capacitatea sa de a îndepărta rapid și eficient materialul în timpul procesului de șlefuire.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Disc cu lamele abrazive 115X22.3 mm, M102, granulatie 60, zirconiu

Discul cu lamele abrazive 115X22.3 - M102 - granulație 60 din zirconiu, produs de ABRA COM, este un instrument tehnic conceput pentru rectificarea și șlefuirea eficientă a diverselor materiale. Cu o dimensiune de 115X22.3 mm, acest disc se potrivește perfect cu majoritatea uneltelor electrice și pneumatice disponibile pe piață, oferind o manevrabilitate ușoară și confortabilă.

Fabricat din zirconiu de înaltă calitate, acest disc cu lamele abrazive se evidențiază prin durabilitatea și rezistența sa excepționale. Zirconiu este un material abraziv dur, care asigură o performanță superioară și o rezistență îndelungată în fața solicitărilor intensive. Granulația de 60 conferă discului o acțiune de rectificare eficientă, îndepărtând materialul cu precizie și uniformitate.

Discul cu lamele abrazive ABRA COM este proiectat pentru a fi folosit într-o varietate de aplicații industriale, cum ar fi îndepărtarea ruginei, curățarea și pregătirea suprafețelor pentru vopsire, îndepărtarea sudurilor și debavurarea pieselor. Fiind compatibil cu o gamă largă de materiale, inclusiv metale, oțel inoxidabil, lemn și plastic, acest disc oferă flexibilitate și versatilitate în utilizare.

Pe lângă rezistența și durabilitatea sa, discul cu lamele abrazive ABRA COM se remarcă și prin eficiența sa în eliminarea materialului și realizarea unui finisaj de înaltă calitate. Lamelele abrazive dispuse pe disc sunt plasate într-o configurație optimă, asigurând o acțiune uniformă și consistentă în timpul utilizării. Acest lucru permite obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt, economisind astfel timp și efort.

De asemenea, discul cu lamele abrazive ABRA COM are o durată de viață lungă, ceea ce îl face o alegere rentabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Capacitatea sa de a rezista la uzură și solicitări intense asigură utilizatorilor o utilizare îndelungată și consistentă fără a necesita înlocuiri frecvente

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Suprafete de lucru

Viteza maxima

Utilizare:

 • Prelucrarea cordoanelor de sudură: Discul cu lamele abrazive este ideal pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a cordoanelor de sudură. Datorită acțiunii sale agresive de tăiere, acesta poate elimina materialul în exces și poate netezi suprafețele sudate, oferind rezultate precise și de înaltă calitate.
 • Debavurare: Discul cu lamele abrazive este foarte eficient în debavurarea pieselor prelucrate. Poate îndepărta marginile aspre și excesul de material de pe piese, asigurând o finisare uniformă și eliminând riscul de a se produce tăieturi sau accidente în timpul manipulării.
 • Îndepărtarea ruginii: Acest disc abraziv este ideal pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețe metalice. Lamelele abrazive pot curăța eficient suprafețele oxidate, pregătindu-le pentru tratamente ulterioare, cum ar fi vopsirea sau aplicarea unor straturi de protecție.
 • Curățarea pieselor turnate: Piesele turnate pot avea adesea exces de material sau pot prezenta imperfecțiuni. Discul cu lamele abrazive poate îndepărta cu ușurință aceste imperfecțiuni, curățând și netezind suprafețele pieselor turnate, asigurându-se că acestea sunt pregătite pentru etapele ulterioare de prelucrare sau finisare.
 • Nivelarea suprafețelor: Discul cu lamele abrazive este util în nivelarea suprafețelor inegale sau neregulate. Cu ajutorul său, puteți obține o suprafață plană și uniformă, eliminând denivelările și asperitățile care pot afecta aspectul sau funcționalitatea unei piese.
 • Șlefuirea suprafețelor: Discul cu lamele abrazive poate fi folosit pentru șlefuirea diverselor materiale, precum lemnul sau metalul. Cu ajutorul granulației potrivite și a mișcărilor corespunzătoare, puteți obține o suprafață finisată, netedă și uniformă.
 • Prelucrarea canturilor: Datorită formei și dimensiunii sale, discul cu lamele abrazive poate fi folosit pentru prelucrarea și finisarea canturilor pieselor. Aceasta poate îndepărta marginile aspre și poate crea un aspect neted și finisat al canturilor.

Avantajele utilizării acestui disc includ:

 • Capacitatea de a realiza polizare și șlefuire concomitent, ceea ce economisește timp și resurse.
 • Timp scurt de montaj datorită unui proces simplu și rapid de instalare.
 • Prelucrare rapidă a suprafeței, grație designului care permite o eficiență ridicată.
 • Randament constant pe toată durata utilizării, garantând fiabilitatea produsului.
 • Nivel minim de poluare sonoră, pentru un confort sporit în timpul utilizării.
 • Eliminarea vibrațiilor nedorite, îmbunătățind manevrabilitatea și reducând oboseala operatorului.
 • Greutate redusă pentru o manevrabilitate sporită și o solicitare redusă în timpul lucrului.
 • Unghi de lucru optim și faptul că discul nu necesită forță mare de apăsare, pentru o utilizare ușoară chiar și în cele mai solicitante condiții.
 • Caracterul non-poluant al discului, ceea ce face acest produs un aliat pentru mediu.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Suprafete de lucru

Viteza maxima