Disc lustruit cu lamele din pasla, 115X22.3 mm, M100

Discul lustruit cu lamele din pasla M100 este un instrument specializat în finisarea și lustruirea suprafețelor. Fabricat cu lamele din pasla de înaltă calitate, oferă un finisaj impecabil, strălucire și protecție împotriva zgârieturilor. Potrivit pentru diverse materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și sticlă, acest disc asigură rezultate profesionale și un aspect lucios deosebit.
Se poate utiliza cu sau fara pasta de lustruit

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Disc lustruit cu lamele din pasla, 115X22.3 mm, M100

Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100, produs de Abra Com, este un instrument eficient și versatil destinat rectificării, îndepărtării ruginii și curățării rapide și delicate a suprafețelor. Acest disc de lustruire oferă performanțe de înaltă calitate și este fabricat de o companie românească de renume, Abra Com.

Echipat cu lamele din pâslă abrazivă grosieră, acest disc este conceput pentru a oferi o îndepărtare eficientă a ruginii și a altor impurități de pe suprafețele variate. Realizat din materiale de calitate superioară, discul de lustruire cu lamele din pâslă M100 este durabil și rezistent chiar și în condiții de utilizare intensă.

Lamelele din pâslă abrazivă grosieră permit o rectificare eficientă a suprafețelor și o curățare rapidă a materialelor. Ele pot îndepărta imperfecțiunile, asperitățile și alte defecte ale suprafeței, asigurând un finisaj uniform și de înaltă calitate.

Acest produs este conceput pentru a fi ușor de utilizat, oferind manevrabilitate excelentă și control precis în timpul prelucrării. Discul de lustruire cu lamele din pâslă M100 se potrivește cu majoritatea uneltelor electrice portabile, asigurând o fixare sigură și stabilă.

Produsul oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru rectificare, îndepărtare a ruginii și curățare rapidă și delicată a suprafețelor. Calitatea și durabilitatea sa îl recomandă pentru diverse aplicații, iar faptul că este produs de o companie românească renumită, Abra Com, evidențiază angajamentul companiei de a furniza produse de înaltă calitate pentru clienți.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

Potrivit pentru

Granulatie

Utilizare:

Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 produs de Abra Com poate fi utilizat într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare. Iată câteva modalități comune de utilizare a acestui produs

  • Rectificare: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 poate fi folosit pentru rectificarea suprafețelor, îndepărtarea asperităților și egalizarea suprafețelor neregulate. Acesta poate înlătura mici denivelări sau defecte, permițând obținerea unei suprafețe plane și uniforme.
  • Îndepărtarea ruginii: Produsul este ideal pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețe metalice. Lamelele din pâslă abrazivă grosieră pot curăța eficient suprafața de rugină, coroziune și alte depuneri nedorite, pregătind-o pentru finisare ulterioară sau protecție anticorozivă.
  • Curățarea rapidă și delicată: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 poate fi utilizat pentru curățarea rapidă și delicată a suprafețelor. Acesta poate îndepărta murdăria, praful, uleiurile și alte impurități fără a afecta suprafața de bază. Este potrivit pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea unui strat protector sau vopsea.
  • Finisare și lustruire: Produsul poate fi folosit pentru obținerea unui finisaj fin și lucios pe diverse materiale. Prin utilizarea discurilor de lustruit adecvate și a pastei sau cremei de lustruire potrivite, se poate obține un aspect estetic plăcut pe suprafețele metalice, de lemn, aluminiu sau plastic.

Avantajele utilizării discului de pasla cu lamele abrazive

Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 produs de Abra Com vine cu mai multe avantaje care îl fac o opțiune atractivă pentru utilizatori. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Eficiență în rectificare și curățare: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 este conceput pentru a oferi o performanță excelentă în rectificare și curățare. Lamelele din pâslă abrazivă grosieră îndepărtează rapid și eficient asperitățile, rugina, coroziunea și alte impurități de pe suprafețe diverse.
  • Finisaj uniform și de înaltă calitate: Utilizând discul de lustruit cu lamele din pâslă M100, puteți obține un finisaj uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Lamelele din pâslă abrazivă grosieră asigură îndepărtarea uniformă a materialului și o pregătire adecvată a suprafeței pentru finisare ulterioară.
  • Durabilitate și rezistență: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o durabilitate și rezistență sporită în timpul utilizării. Acesta poate rezista la sarcini grele și utilizare intensă, oferind rezultate consistente și de încredere pe parcursul utilizării.
  • Ușurință în utilizare: Produsul este conceput pentru a fi ușor de utilizat. Se potrivește cu majoritatea uneltelor electrice portabile și se fixează sigur și stabil. Aceasta facilitează manevrarea și controlul adecvat în timpul prelucrării, permițând obținerea rezultatelor dorite cu efort minim.
  • Versatilitate: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv oțel inoxidabil, lemn, aluminiu și plastic. Acesta își păstrează performanța excelentă și oferă rezultate de calitate în diverse aplicații și industrii.
  • Produs românesc de încredere: Discul de lustruit cu lamele din pâslă M100 este un produs românesc fabricat de Abra Com, o companie recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Alegând acest produs, sprijiniți economia locală și beneficiați de un produs de înaltă calitate realizat cu expertiză și atenție la detalii.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

Potrivit pentru

Granulatie