Disc cu lamele abrazive 115X22.3 mm, M101, granulatie 40, zirconiu

Disc cu lamele abrazive 115X22.3 mm, M101, granulatie 40, zirconiu este un disc de slefuire utilizat in diverse aplicatii de prelucrare a suprafețelor. Acesta are un diametru de 115 mm si o gaura centrala de 22.3 mm, fiind compatibil cu majoritatea masinilor si uneltelor electrice de slefuire.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Disc cu lamele abrazive 115X22.3 mm, M101, granulatie 40, zirconiu

Discul cu lamele abrazive 115X22.3 - M101 - granulație 40 din zirconiu, produs de ABRA COM, este compus din lamele de zirconiu cu granulație 40, fixate uniform pe un suport din aluminiu sau fibră. Aditivii speciali sunt folosiți pentru a asigura o fixare solidă și durabilă între lamele și suport, rezultând o distribuție egală a forței abrazive și o utilizare eficientă și uniformă a discului.

Materialul abraziv, zirconul, oferă performanțe constante pe toată durata utilizării discului, chiar și în aplicațiile industriale grele. Granulația de 40 face acest disc ideal pentru o serie de operațiuni de prelucrare, printre care prelucrarea cordoanelor de sudură, debavurarea, îndepărtarea ruginii, curățarea pieselor turnate, nivelarea suprafețelor și șlefuirea muchiilor.

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Viteza maxima

Suprafete de lucru

Utilizare:

 • Prelucrarea cordoanelor de sudură: Discul cu lamele abrazive este ideal pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a cordoanelor de sudură. Datorită acțiunii sale agresive de tăiere, acesta poate elimina materialul în exces și poate netezi suprafețele sudate, oferind rezultate precise și de înaltă calitate.
 • Debavurare: Discul cu lamele abrazive este foarte eficient în debavurarea pieselor prelucrate. Poate îndepărta marginile aspre și excesul de material de pe piese, asigurând o finisare uniformă și eliminând riscul de a se produce tăieturi sau accidente în timpul manipulării.
 • Îndepărtarea ruginii: Acest disc abraziv este ideal pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețe metalice. Lamelele abrazive pot curăța eficient suprafețele oxidate, pregătindu-le pentru tratamente ulterioare, cum ar fi vopsirea sau aplicarea unor straturi de protecție.
 • Curățarea pieselor turnate: Piesele turnate pot avea adesea exces de material sau pot prezenta imperfecțiuni. Discul cu lamele abrazive poate îndepărta cu ușurință aceste imperfecțiuni, curățând și netezind suprafețele pieselor turnate, asigurându-se că acestea sunt pregătite pentru etapele ulterioare de prelucrare sau finisare.
 • Nivelarea suprafețelor: Discul cu lamele abrazive este util în nivelarea suprafețelor inegale sau neregulate. Cu ajutorul său, puteți obține o suprafață plană și uniformă, eliminând denivelările și asperitățile care pot afecta aspectul sau funcționalitatea unei piese.
 • Șlefuirea suprafețelor: Discul cu lamele abrazive poate fi folosit pentru șlefuirea diverselor materiale, precum lemnul sau metalul. Cu ajutorul granulației potrivite și a mișcărilor corespunzătoare, puteți obține o suprafață finisată, netedă și uniformă.
 • Prelucrarea canturilor: Datorită formei și dimensiunii sale, discul cu lamele abrazive poate fi folosit pentru prelucrarea și finisarea canturilor pieselor. Aceasta poate îndepărta marginile aspre și poate crea un aspect neted și finisat al canturilor.

Avantajele utilizării acestui disc includ:

 • Capacitatea de a realiza polizare și șlefuire concomitent, ceea ce economisește timp și resurse.
 • Timp scurt de montaj datorită unui proces simplu și rapid de instalare.
 • Prelucrare rapidă a suprafeței, grație designului care permite o eficiență ridicată.
 • Randament constant pe toată durata utilizării, garantând fiabilitatea produsului.
 • Nivel minim de poluare sonoră, pentru un confort sporit în timpul utilizării.
 • Eliminarea vibrațiilor nedorite, îmbunătățind manevrabilitatea și reducând oboseala operatorului.
 • Greutate redusă pentru o manevrabilitate sporită și o solicitare redusă în timpul lucrului.
 • Unghi de lucru optim și faptul că discul nu necesită forță mare de apăsare, pentru o utilizare ușoară chiar și în cele mai solicitante condiții.
 • Caracterul non-poluant al discului, ceea ce face acest produs un aliat pentru mediu.
Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Material abraziv

Suport

Design

Potrivit pentru

Viteza maxima

Suprafete de lucru