Disc lustruit din pasla abraziva 115X22.3 mm, M107P, granulatie 120

Discul lustruit M107P din pasla abrazivă, produs în România de Abra Com SRL, este un instrument de calitate superioară pentru operațiuni de finisare și lustruire. Acest disc măsoară 115mm în diametru și are o gaură centrală de 22,3mm, asigurând o compatibilitate largă cu majoritatea mașinilor de șlefuit de pe piață. Cu o granulație de 120, acesta este ideal pentru a realiza suprafețe lustruite și uniforme, fiind potrivit atât pentru lucrări fine de finisare, cât și pentru îndepărtarea zgârieturilor și a imperfecțiunilor. Acest disc abraziv este fabricat din pasla, un material durabil și rezistent la uzură, asigurând o durată de viață îndelungată a produsului.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Disc lustruit din pasla abraziva 115X22.3 mm, M107P, granulatie 120

Discul de lustruit M107P, fabricat de Abra Com SRL, este un instrument de șlefuire și lustruire cu utilizare universală, adecvat pentru multiple materiale cum ar fi oțelul inoxidabil, lemnul, aluminiul și plasticul. Realizat din pasla abrazivă cu granulație 120, acest disc asigură un proces de șlefuire eficient, oferind în același timp un finisaj lustruit.

Cu un diametru de 115mm și o gaură centrală de 22,3mm, discul M107P este proiectat să se potrivească cu majoritatea mașinilor de șlefuit disponibile pe piață. Acest lucru îl face nu doar versatil, ci și convenabil pentru utilizare într-o varietate de aplicații, indiferent de industrie.

În domeniul prelucrării oțelurilor inoxidabile, discul M107P se folosește pentru operațiuni de șlefuire medie și fină, îndepărtând eficient imperfecțiunile și asigurând un finisaj lustruit. De asemenea, în industria bijuteriilor, acest disc este util pentru șlefuirea fină, capabil să lucreze cu precizie pe piese delicate. În ceea ce privește industria lemnului, discul se dovedește a fi eficient pentru șlefuirea medie și fină a suprafețelor de lemn, pregătindu-le pentru finisare.

Durabilitatea și rezistența la uzură a acestui disc de lustruit se datorează materialelor de calitate utilizate în fabricarea sa. Pasla abrazivă asigură o durată de viață îndelungată a produsului, chiar și în condițiile unei utilizări frecvente.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Discul de lustruit M107P de la Abra Com SRL este versatil și poate fi folosit în diverse aplicații și industrii:

 • Șlefuirea oțelului inoxidabil: Discul este ideal pentru șlefuirea medie și fină a oțelului inoxidabil. Acesta poate îndepărta eficient zgârieturile și imperfecțiunile, lăsând în urmă o suprafață uniformă și lustruită.
 • Industria bijuteriilor: Datorită granulației sale de 120, discul M107P poate fi folosit pentru șlefuirea fină a bijuteriilor, fiind capabil să lucreze cu precizie pe piese delicate.
 • Prelucrarea lemnului: Discul poate fi utilizat pentru șlefuirea medie și fină a lemnului, îndepărtând eficient zgârieturile și imperfecțiunile și pregătind suprafața pentru finisare.
 • Șlefuirea aluminiului și a plasticului: Discul M107P poate fi folosit și pentru alte materiale, precum aluminiu și plastic, datorită caracteristicilor sale de șlefuire delicată.

Avantajele utilizării discului de pasla abraziv

Discul de lustruit M107P de la Abra Com SRL este un instrument de șlefuire și lustruire cu utilizare universală, adecvat pentru o varietate de materiale, inclusiv oțelul inoxidabil, lemnul, aluminiul și plasticul. Discul prezintă următoarele avantaje

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 120 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,