Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS300P, de dimensiuni 300×40×30 mm și granulație 120, sunt produse de calitate superioară realizate în România de Abra Com SRL. Cu un design robust și realizate din pașlă abrazivă consumabilă, acestea sunt recomandate pentru slefuire, lustruire, satinare și prelucrarea materialelor metalice sau nemetalice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS300P produse de Abra Com SRL reprezintă un standard de înaltă calitate în domeniul instrumentelor de prelucrare. Acestea sunt caracterizate de dimensiunile lor generoase de 300×40×30 mm, și granulația 120, ceea ce asigură o prelucrare eficientă și precisă a diferitelor tipuri de materiale.

Realizate din pașlă abrazivă, material ce se consumă în timpul utilizării, periile abrazive cu flanșă au capacitatea de a menține o slefuire uniformă pe tot parcursul duratei lor de funcționare. Această caracteristică face ca aceste perii să fie ideale pentru prelucrarea mată, satinarea și slefuirea de finisare a suprafetelor metalice și nemetalice.

Utilizarea materialelor de înaltă calitate și a proceselor de producție avansate în cadrul Abra Com SRL, conferă produsului o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Fiecare componentă este construită pentru a rezista la solicitări intense, asigurându-se astfel că peria abrazivă își îndeplinește funcția în mod corespunzător, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.

Periile abrazive cu flanșă PRS300P sunt potrivite pentru utilizare la posturi de lucru fixe, fapt ce le face o opțiune populară în industria prelucrării metalelor și a lemnului. În prelucrarea metalelor, aceste perii sunt utilizate în operatiuni variate, de la slefuirea de finisare la satinare, contribuind la îmbunătățirea calității și finisării pieselor metalice. În industria lemnului, periile pot fi utilizate pentru a curăța, slefui sau finisa diverse tipuri de lemn, fie că este vorba de producție de mobilier sau prelucrare la scară industrială.

Pe lângă aceste industrii, periile abrazive cu flanșă pot fi de asemenea utilizate într-o gamă largă de alte aplicații, inclusiv în prelucrarea materialelor plastice, a sticlei și a ceramicii. Flexibilitatea lor este unul dintre principalele lor avantaje, permițându-le să se adapteze la diferite tipuri de materiale și sarcini de lucru.

Rezistența, durabilitatea și eficiența periilor abrazive cu flanșă PRS300P, combinată cu expertiza de producție a Abra Com SRL, asigură că aceste unelte sunt o alegere de încredere pentru profesioniști și pentru cei care își doresc o prelucrare de înaltă calitate. Având în vedere aceste caracteristici, periile abrazive cu flanșă PRS300P sunt un instrument indispensabil în orice atelier de prelucrare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,