Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație extrem de fină de 400. Aceste perii sunt special concepute pentru operațiunile de finisare și polizare ultra-fine, asigurând un aspect impecabil și lustruit al suprafețelor. Sunt un instrument indispensabil pentru operațiunile de prelucrare de înaltă precizie în domeniul industrial.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de dimensiuni 150x40x20 mm, reprezintă instrumente de prelucrare a suprafețelor de înaltă calitate, construite să reziste și să ofere rezultate superioare în timp. Fabricate din corindon, un material cunoscut pentru duritatea sa excepțională și rezistența la uzură, aceste perii sunt concepute pentru a oferi durabilitate și performanță îndelungată.

Granulația extrem de fină de 400 a acestor perii le face ideale pentru operațiuni de finisare și polizare ultra-fine. Ele sunt capabile să ofere un finisaj extrem de neted și lustruit, fiind perfecte pentru lucrările care necesită cel mai înalt nivel de precizie. Fie că este vorba de pregătirea unei suprafețe pentru vopsirea finală sau de realizarea unui finisaj de înaltă calitate, aceste perii abrazive se ridică la înălțimea sarcinii.

Dimensiunile de 150x40x20 mm ale acestor perii abrazive cu flansă le permit să se potrivească cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare, asigurând o adaptabilitate și versatilitate notabile. În plus, designul lor include o flanșă care îmbunătățește stabilitatea în timpul funcționării, crescând siguranța și eficiența.

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, cu granulație de 400, reprezintă alegerea de top pentru orice operațiune care necesită un nivel de finisare și polizare ultra-fină. Performanța și durabilitatea lor excepțională le fac o alegere de încredere pentru orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x40x20 mm și granulație de 400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere