Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 40, coridon

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiuni 150×25 mm, model PRS40NK, cu granulație 40 și material abraziv de coridon, sunt instrumente eficiente pentru operațiuni de slefuire și îndepărtare a materialului. Cu flanșa lor, aceste perii sunt ușor de montat pe diverse scule electrice, oferind un control și o manevrabilitate excelentă în timpul utilizării. Granulația de 40 conferă perilor o putere de abraziune mai agresivă, fiind potrivită pentru îndepărtarea materialului mai gros sau pentru pregătirea suprafețelor pentru etapele ulterioare de prelucrare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă, produse în România de Abra Com Srl, sunt instrumente esențiale în numeroase domenii de prelucrare a suprafețelor.

Cu ajutorul dispunerii radiale a lamelelor, aceste perii se adaptează perfect la suprafața de prelucrat, preluându-i conturul și oferind un control precis asupra procesului de prelucrare. Astfel, se obțin rezultate de calitate superioară și se minimizează riscul de zgâriere sau deteriorare a suprafețelor.

Periile cu flanșă pot fi utilizate atât pentru polizat, dacă se folosește un abraziv cu granule de zirconiu, cât și pentru slefuire. Granulele de zirconiu oferă o putere de abraziune ridicată și permit obținerea unui finisaj fin și strălucitor.

Fabricate cu materiale de înaltă calitate, aceste perii abrazive cu flanșă sunt durabile și rezistente la uzură, oferind o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Aceasta le face ideale pentru utilizarea intensivă în mediul industrial și în atelierele profesionale.

Periile abrazive cu flanșă se montează cu ușurință atât pe posturi fixe de lucru, cum ar fi mașini de slefuit sau polizat, cât și pe posturi mobile, cum ar fi scule electrice portabile. Această versatilitate în montaj oferă flexibilitate și adaptabilitate în diferite aplicații și industrii.

Indiferent de domeniul de aplicare, periile abrazive cu flanșă sunt soluții eficiente și fiabile pentru prelucrarea suprafețelor. Ele oferă performanțe superioare, rezultate de înaltă calitate și contribuie la îmbunătățirea proceselor de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu tija, model PRS21NK, sunt folosiți în diverse domenii pentru diferite aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Iată câteva exemple:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x25 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere