Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație grosieră de 40. Acest nivel de asprime le face potrivite pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a materialului de pe suprafețe, reprezentând un instrument esențial pentru aplicațiile care necesită o abraziune intensă.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, sunt instrumente puternice, fiabile și eficiente, special concepute pentru prelucrarea intensivă a suprafețelor. Fabricate din corindon, un material extrem de dur și abraziv, aceste perii sunt create pentru a rezista la utilizare intensă și pentru a oferi performanțe excelente pe termen lung.

Aceste perii au o granulație de 40, indicând un grad grosier de asprime. Acesta le face potrivite pentru operațiuni care necesită îndepărtarea rapidă și eficientă a materialului. Fie că este vorba de eliminarea vopselei vechi, a ruginii sau a altor reziduuri de pe suprafețe, aceste perii abrazive cu flansă pot gestiona aceste sarcini cu ușurință.

Dimensiunile generoase de 150x40x20 mm ale acestor perii le fac compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare, oferind o flexibilitate notabilă în utilizare. Flanșa inclusă în designul lor contribuie la stabilitatea și siguranța în timpul funcționării, maximizând eficiența și productivitatea.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, cu granulație de 40, sunt un instrument deosebit de eficient pentru orice operațiune care necesită o abraziune intensă. Durabilitatea lor, combinată cu performanțele superioare, le transformă într-un element indispensabil pentru orice atelier de prelucrare sau aplicație industrială.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x40x20 mm și granulație de 40, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere