Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt instrumente eficiente pentru diverse aplicații de finisare și prelucrare a suprafețelor. Cu dimensiunile lor de 300×30×30 mm și granulația 120, acestea oferă un control precis asupra abraziunii. Materialul de suport textil și abrazivul corindon asigură durabilitate și rezistență în timpul utilizării. Ideal pentru îndepărtarea imperfecțiunilor și pregătirea suprafețelor pentru etapele ulterioare de finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL reprezintă soluția perfectă pentru operațiunile de finisare și prelucrare a suprafețelor. Aceste peri abrazive sunt concepute pentru a oferi performanță superioară și rezultate de calitate într-o varietate de aplicații industriale.

Cu dimensiunile lor de 300×30×30 mm și granulația 120, periile abrazive PRS300NK asigură un control precis asupra procesului de finisare. Acestea sunt echipate cu flanșă, cu un diametru de gaură de 30 mm, care permite fixarea sigură pe uneltele de prelucrare. Flanșa solidă și bine construită asigură stabilitate în timpul utilizării și reduce riscul de deplasare sau vibrații nedorite.

Fabricate de Abra Com SRL, un producător de încredere în domeniul instrumentelor abrazive, aceste peri abrazive sunt cunoscute pentru calitatea și durabilitatea lor. Materialul de suport textil oferă rezistență și flexibilitate, permițându-vă să obțineți un finisaj uniform și precis pe suprafețele prelucrate. Abrazivul de calitate superioară, corindonul, asigură o performanță constantă și eficiență în îndepărtarea imperfecțiunilor.

Indiferent dacă aveți nevoie să îndepărtați zgârieturi, rugozități sau alte imperfecțiuni, periile abrazive PRS300NK vă vor ajuta să obțineți o suprafață finisată perfectă. Acestea sunt potrivite pentru diferite tipuri de materiale și aplicații, inclusiv lemn, metal, plastic și multe altele. De asemenea, sunt ideale pentru pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea vopselei, lacului sau altor tratamente ulterioare.

Cu periile abrazive PRS300NK, beneficiați de calitatea și performanța superioară a unui produs fiabil. Asigurați-vă că operațiile dvs. de finisare sunt realizate cu precizie și eficiență, obținând rezultatele dorite într-un mod rapid și simplu. Investiți în aceste peri abrazive de înaltă calitate și transformați procesul de finisare într-o experiență eficientă și satisfăcătoare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere