Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, model PRS300Zr, au dimensiuni de 300×25×30 mm și o granulație de 120. Sunt produse de Abra Com SRL și sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Prin diametrul găurii flansei de 30 mm și materialul flexibil, se adaptează perfect pe suprafața de lustruit sau polizat.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 120, zirconiu

Produse de compania Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă, model PRS300Zr, sunt instrumente de înaltă calitate, indispensabile în multe domenii industriale. Dimensiunile generoase de 300×25×30 mm și granulația de 120, indică faptul că acestea sunt ideale pentru operațiuni de polizare și lustruire.

Periile sunt construite pe un suport textil care oferă o rezistență excelentă și durabilitate îndelungată, contribuind astfel la eficiența și economia procesului de lucru. Diametrul găurii flansei de 30 mm este conceput pentru a se potrivi cu majoritatea mașinilor standard de lustruit și polizat, oferind astfel o compatibilitate excelentă.

Materialul abraziv folosit este zirconiu, un mineral cunoscut pentru proprietățile sale excepționale. Zirconiu este foarte dur, având o rezistență la uzură și la căldură mult mai mare decât alte materiale abrazive. Acesta este capabil să reziste la presiuni mari, ceea ce îl face ideal pentru operațiuni intensive și pentru lucrul cu materiale dure.

Un avantaj major al utilizării zirconiu este capacitatea sa de a produce un finisaj de calitate superioară. Datorită granulației fine de 120, periile abrazive cu flansă PRS300Zr pot oferi un nivel ridicat de finisare și lustruire. Acestea sunt astfel perfecte pentru utilizare în domenii precum metalurgia, industria auto, industria aero-spațială și multe altele.

Prin forma și dimensiunile lor, periile abrazive se adaptează perfect pe suprafața de polizat sau lustruit. Aceasta permite o aplicare uniformă a forței abrazive pe întreaga suprafață de lucru, rezultând într-un finisaj uniform și de calitate. De asemenea, acest lucru reduce riscul de supra-lustruire sau deteriorare a materialului.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS300Zr, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente esențiale pentru oricine are nevoie de un proces eficient și de înaltă calitate de polizare și lustruire. Având în vedere proprietățile excepționale ale zirconiu și capacitatea periei de a se adapta pe suprafața de lucru, acestea reprezintă o alegere excelentă pentru profesioniștii din orice domeniu industrial.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,