Perii abrazive cu flansa, 150×30×20 mm, PRS40NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150×30 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație fină de 240. Acest nivel de asprime este ideal pentru operațiuni de finisare și polizare ultra-fine, asigurând un aspect lustruit și neted al suprafețelor. Aceste perii sunt un instrument valoros pentru finisarea de înaltă calitate în diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×30×20 mm, PRS40NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x30 mm, reprezintă o soluție de top pentru operațiunile de prelucrare a suprafețelor care necesită o finisare ultra-fina. Fabricate din corindon, un material recunoscut pentru duritatea și rezistența sa la uzură, aceste perii sunt concepute să ofere performanță înaltă și durabilitate pe termen lung.

Granulația de 240 a acestor perii indică un grad foarte fin de asprime. Acest nivel de finisare le face perfecte pentru operațiuni de polizare ultra-fine și pentru a oferi un aspect lustruit suprafețelor. Fie că doriți să obțineți un finisaj final strălucitor sau să pregătiți o suprafață pentru o vopsire sau lăcuire finală, aceste perii abrazive sunt capabile să vă ajute să realizați aceste sarcini cu precizie și eficiență.

Cu dimensiunile lor de 150x30 mm, aceste perii abrazive cu flansă sunt compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare, oferind o adaptabilitate excepțională. În plus, flanșa integrată în designul lor adaugă un nivel suplimentar de stabilitate în timpul funcționării, îmbunătățind atât siguranța cât și eficiența.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x30 mm și granulație de 240, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x30 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere