Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×25 mm, cu o gaură a flansei de 20 mm, sunt fabricate din textil cu abraziv corindon și au o granulație de 40. Acest nivel de asprime le face potrivite pentru îndepărtarea materialelor și pregătirea grosieră a suprafețelor, fiind un instrument robust și eficient pentru diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25 mm, sunt instrumente de prelucrare a suprafețelor de calitate superioară, fiind produse de Abra Com SRL, o companie românească renumită pentru calitatea produselor sale. Fabricate din corindon, un material extrem de dur și abraziv, aceste perii sunt concepute pentru a oferi rezistență și performanță excelentă în timpul operațiunilor de prelucrare a suprafețelor.

Granulația de 40 a acestor perii abrazive indică un nivel mare de asprime. Acest nivel de asprime le face ideale pentru operațiuni de îndepărtare grosieră a materialului și de pregătire a suprafețelor. Fie că este vorba de îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri de pe suprafețe, aceste perii abrazive pot să facă față cu eficiență și precizie.

Periile au dimensiuni de 180x25 mm, ceea ce le face compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare. În plus, gaura flansei de 20 mm adaugă un nivel de adaptabilitate suplimentar, permițând o potrivire sigură și stabilă cu diverse tipuri de mașini.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25 mm, cu o gaură a flansei de 20 mm, produse de Abra Com SRL, sunt un instrument excelent pentru orice operațiune care necesită îndepărtarea eficientă a materialului și pregătirea grosieră a suprafețelor. Durabilitatea și eficiența pe care le oferă le transformă într-un element indispensabil în orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 40, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere