Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, de dimensiuni 200×25×30 mm, modelul PRS200Zr, cu granulație 60, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Aceste perii abrazive sunt folosite pentru procesul de polizare și finisare a diferitelor suprafețe. Materialul abraziv din zirconiu oferă o putere de tăiere eficientă, iar suportul textil conferă durabilitate și stabilitate în timpul utilizării. Periile abrazive PRS200Zr sunt instrumente indispensabile în diverse domenii industriale, asigurând rezultate de înaltă calitate și un finisaj precis.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, sunt produse tehnice de înaltă calitate, folosite în procesul de polizare și finisare a diferitelor suprafețe. Acestea au dimensiunile de 200×25×30 mm și granulația 60. Periile sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv cunoscut pentru duritatea și performanța sa superioară. Suportul textil utilizat este rezistent și oferă stabilitate în timpul utilizării.

Diametrul găurii flanșei este de 30 mm, asigurând o fixare sigură și stabilă pe diverse echipamente și mașini de polizat. Aceasta permite utilizatorului să beneficieze de o manipulare ușoară și control precis în timpul procesului de polizare.

Periile abrazive PRS200Zr sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în diverse domenii industriale. Acestea sunt ideale pentru polizarea și finisarea metalelor dure, precum oțelul inoxidabil, aluminiul, cuprul, precum și alte materiale. De exemplu, în industria metalurgică, perii abrazive sunt folosiți pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, coroziunii și depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând obținerea de suprafețe netede și strălucitoare.

Beneficiile utilizării zirconiului ca material abraziv în perii abrazive PRS200Zr sunt semnificative. Zirconiu este un material extrem de dur și rezistent la uzură, ceea ce conferă perilor abrazivi o durabilitate crescută și o rezistență superioară în timpul utilizării. Acest material abraziv oferă, de asemenea, o putere de tăiere eficientă, permițând îndepărtarea rapidă și uniformă a materialelor nedorite de pe suprafețele tratate.

În concluzie, perii abrazivi cu flanșă PRS200Zr, produse de Abra Com SRL, sunt instrumente tehnice de încredere, utilizate în diverse domenii industriale pentru procesul de polizare și finisare. Fabricați din zirconiu pe suport textil, acești perii abrazivi oferă durabilitate, stabilitate și performanță superioară în procesul de îndepărtare a imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice. Zirconiul ca material abraziv aduce beneficii precum durabilitate, putere de tăiere și rezistență la uzură, asigurând rezultate de calitate și eficiență în utilizare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,