Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 60, coridon

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiuni 150×25 mm, model PRS40NK, cu granulație 60 și material abraziv de coridon, sunt instrumente eficiente pentru operațiuni de slefuire și finisare a suprafețelor. Cu flanșa lor, aceste perii sunt ușor de montat pe diverse scule electrice, oferind un control și o manevrabilitate excelentă în timpul utilizării. Granulația de 60 asigură un echilibru între puterea de abraziune și finisajul final, fiind potrivită pentru îndepărtarea materialului și obținerea unui finisaj de calitate pe suprafețe diverse.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 60, coridon

Perii abrazive cu flanșă, având dimensiunile de 150x25 mm și o granulație de 60, sunt instrumente de prelucrare și finisare a suprafețelor care oferă rezultate de calitate superioară. Proiectate pentru a asigura performanță și durabilitate, aceste perii sunt echipate cu o flanșă de montare pentru a permite o fixare sigură și o manevrabilitate excelentă pe parcursul utilizării.

Fabricate cu atenție la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate, perii abrazivi cu flanșă sunt concepuți pentru a rezista la solicitările industriale intense și a oferi o durată de viață îndelungată. Granulația de 60 a perilor indică puterea de abraziune a acestora, fiind potrivită pentru îndepărtarea materialului mai gros și pregătirea suprafețelor pentru etapele ulterioare de prelucrare.

Utilizarea acestor perii abrazive cu flanșă este extrem de versatilă, putând fi aplicate în diverse industrii și aplicații. Acestea sunt ideale pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale, asigurând un finisaj uniform și neted al suprafețelor prelucrate. Fie că este vorba despre îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate, pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau curățarea și netezirea sudurilor, aceste perii abrazive se dovedesc a fi instrumente eficiente și de încredere.

Cu ajutorul flanșei de montare, aceste perii asigură un control și o manevrabilitate optimă în timpul utilizării. Fixarea lor sigură pe sculele electrice permite utilizatorului să lucreze cu precizie și să obțină rezultate de înaltă calitate. Indiferent de complexitatea formei sau dimensiunii suprafeței, perii abrazivi cu flanșă se adaptează perfect și asigură o prelucrare uniformă și eficientă.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x25 mm și granulație de 60, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x25 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere