Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație fină de 240. Aceste perii sunt concepute pentru operațiuni de finisare ultra-fine, oferind un finisaj lustruit și neted al suprafețelor. Constituie un instrument de înaltă calitate pentru diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×40×20 mm, PRS40NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, reprezintă un instrument esențial pentru prelucrarea de precizie a suprafețelor. Fabricate din corindon, un material deosebit de dur și rezistent la uzură, aceste perii sunt construite pentru a oferi performanțe durabile și de înaltă calitate.

Cu o granulație de 240, aceste perii abrazive au un grad fin de asprime, ceea ce le face perfecte pentru operațiunile de polizare și finisare ultra-fine. Indiferent dacă obiectivul este obținerea unui finisaj strălucitor sau pregătirea unei suprafețe pentru etapele finale de vopsire sau lăcuire, aceste perii oferă o prelucrare exactă și eficientă.

Dimensiunile de 150x40x20 mm ale acestor perii le fac adaptabile pentru o gamă largă de mașini și echipamente de prelucrare. Flanșa inclusă în designul lor oferă stabilitate suplimentară în timpul funcționării, îmbunătățind atât siguranța cât și eficiența în utilizare.

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x40x20 mm, cu granulație de 240, sunt un instrument de înaltă calitate care oferă rezultate de excepție în orice operațiune care necesită o finisare ultra-fina. Durabilitatea, eficiența și calitatea finisajelor pe care le produc fac din aceste perii o alegere de încredere pentru orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x40x20 mm și granulație de 240, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere