Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, având dimensiunile 180×50×20 mm și granulația 120, sunt fabricate de Abra Com SRL din zirconiu pe un suport textil. Proiectate pentru polizarea metalelor dure și inox, acestea oferă o performanță remarcabilă, iar diametrul de 20 mm reprezintă gaura flanșei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 120, zirconiu

Fabricate de Abra Com SRL, renumit pentru calitatea superioară a produselor sale, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt de top în gama sa. Cu dimensiuni de 180×50×20 mm și o granulație de 120, aceste perii abrazive sunt ideale pentru a înfrunta cele mai dure provocări ale polizării metalelor, inclusiv oțel inoxidabil.

Materialul abraziv folosit este zirconiu, un element cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa excepțională la căldură. Zirconiu este strâns împletit pe un suport textil, permițând o utilizare extinsă a periei și o presiune uniformă în timpul procesului de polizare.

Diametrul de 20 mm face referire la gaura flanșei, asigurându-se o compatibilitate largă cu diferite dispozitive de polizare. Împreună cu zirconiu, aceste perii abrazive sunt o alegere excelentă pentru o serie de aplicații, inclusiv în sectorul construcțiilor, în atelierele de metale, precum și în industria auto, unde metalul dur și oțelul inoxidabil sunt materiale frecvent utilizate.

Avantajul major al utilizării zirconiu ca material abraziv rezidă în abilitatea sa de a rezista la uzură și căldură extremă. Acesta poate îndepărta cu ușurință resturile de pe suprafața metalelor, rezultând un finisaj neted și uniform. Datorită suportului textil, presiunea este distribuită în mod egal, asigurând o polizare consistentă și minimizând riscul de supraîncălzire sau de deteriorare a suprafeței.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt proiectate pentru a oferi eficiență ridicată și durabilitate. Utilizarea lor nu se limitează doar la polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil, dar se extinde și la alte tipuri de metale. De aceea, sunt o alegere populară pentru profesioniștii care caută performanță de lungă durată și finisaje de calitate superioară.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,