Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x50x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație de 120. Sunt potrivite pentru operațiuni de finisare și polizare, asigurând o prelucrare precisă și uniformă a suprafețelor. Producătorul acestor perii de înaltă calitate este Abra Com SRL.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x50x20 mm, sunt instrumente industriale de înaltă calitate, produse de Abra Com SRL, un renumit producător român. Fabricate din corindon, un material cunoscut pentru duritatea sa remarcabilă, aceste perii abrazive sunt durabile și oferă o performanță de excepție într-o gamă largă de aplicații.

Granulația de 120 indică un nivel de asprime moderat la fin, ceea ce le face ideale pentru operațiuni care necesită o finisare fină și o polizare delicată. Indiferent dacă doriți să pregătiți o suprafață pentru vopsire sau să finisați un proiect, aceste perii abrazive pot oferi rezultate uniforme și de înaltă calitate.

Dimensiunile de 150x50 mm ale acestor perii le permit să fie compatibile cu o varietate de mașini și echipamente, iar cei 20 mm reprezintă diametrul găurii flansei, ceea ce asigură o potrivire perfectă și un nivel ridicat de stabilitate în timpul funcționării.

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x50x20 mm, cu granulație de 120, produse de Abra Com SRL, reprezintă un instrument valoros pentru orice atelier industrial. Ele oferă un echilibru perfect între durabilitate și performanță, asigurând o finisare precisă și uniformă într-o varietate de aplicații.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x50x20 mm și granulație de 120, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x50x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere