Perii abrazive cu flansa, 150×30×20 mm, PRS40NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150×30 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație de 60. Acest nivel de asprime face aceste perii potrivite pentru operațiuni de îndepărtare eficientă a materialelor și pentru prelucrarea preliminară a suprafețelor, asigurând o combinație solidă de performanță și durabilitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×30×20 mm, PRS40NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS40NK, de 150x30 mm, sunt instrumente de înaltă calitate concepute pentru a rezista și a livra rezultate impresionante într-o varietate de operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Fabricate din corindon, un material cunoscut pentru duritatea sa excepțională, aceste perii abrazive sunt proiectate pentru a fi durabile, eficiente și de încredere.

Granulația de 60 a acestor perii sugerează un nivel moderat de asprime, ceea ce le face ideale pentru o serie de aplicații. Ele sunt perfecte pentru îndepărtarea eficientă a materialelor, precum vopseaua veche, rugină, și alte reziduuri, dar și pentru prelucrarea preliminară a suprafețelor înainte de finisare. În plus, gradul de asprime le permite să lustruiască și să netezească suprafețele, oferind o flexibilitate excelentă.

Dimensiunile de 150x30 mm ale acestor perii abrazive cu flansă le fac compatibile cu o varietate de mașini și echipamente. Aceasta asigură un grad ridicat de adaptabilitate și le permite să fie utilizate într-o serie de contexte industriale. Flanșa integrată adaugă o stabilitate suplimentară în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x30 mm și granulație de 60, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x30 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere