Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 80, coridon

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiuni 150×25 mm, model PRS40NK, cu granulație 80 și material abraziv de coridon, sunt instrumente eficiente utilizate în prelucrarea și finisarea suprafețelor. Cu ajutorul flanșei de montare, aceste perii se pot fixa ușor pe diverse scule electrice, oferind un control excelent și o manevrabilitate îmbunătățită în timpul utilizării. Granulația de 80 indică o putere de abraziune moderată, fiind potrivită pentru îndepărtarea materialului și obținerea unui finisaj de calitate. Acești perii abrazivi cu flanșă, model PRS40NK, sunt ideali pentru prelucrarea metalelor, lemnului și a altor materiale, asigurând rezultate precise și eficiente.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansa, de dimensiunea 150×25 mm, modelul PRS40NK, sunt instrumente de înaltă calitate concepute pentru a răspunde unei game largi de cerințe de lustruire și slefuire. Aceste perii dispun de o granulație 80, ceea ce le face ideale pentru lucrări de finisare medie și pregătirea suprafețelor pentru tratamentele ulterioare.

Periile sunt fabricate din corindon, un material dur, cunoscut pentru rezistența sa mare la uzură și pentru proprietățile sale abrazive excelente. Corindonul este folosit în mod frecvent în industria abrazivelor datorită durabilității și eficacității sale în îndepărtarea materialului de pe o gamă largă de suprafețe.

Modelul PRS40NK se distinge prin flansa sa robustă, care facilitează o atașare sigură și fiabilă la mașinile de lustruit sau de slefuit. Acest design robust permite o transmitere eficientă a puterii, asigurând în același timp o stabilitate excelentă în timpul funcționării.

Aceste perii abrazive sunt concepute pentru a rezista la sarcini mari și la utilizare intensă, făcându-le un instrument de încredere pentru profesioniști. Ele sunt potrivite pentru a fi folosite pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și beton, oferind în fiecare caz un finisaj neted și uniform.

Periile abrazive cu flansa, 150×25 mm, modelul PRS40NK, granulație 80, corindon sunt soluția excelentă pentru cei care caută un instrument eficient și durabil de lustruire și slefuire. Îmbunătățiți calitatea și eficiența muncii dvs. cu acest instrument de înaltă calitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 150x25 mm și granulație de 80, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Aceste perii abrazive cu tija sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Ele sunt indispensabile în diverse industrii și sunt folosite pentru a obține finisaje superioare, curățarea eficientă a suprafețelor și pregătirea acestora pentru etapele ulterioare de producție sau procesare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o granulație de 120, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 150x25 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere