Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180×50 mm, au o granulație de 40 și sunt fabricate din corindon. Aceste perii de înaltă calitate, produse de Abra Com SRL, dispun de un diametru al găurii flansei de 20 mm și folosesc un material de suport textil.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, cu dimensiunile de 180x50 mm și un diametru al găurii flansei de 20 mm, reprezintă un exemplu impresionant de artizanat și tehnologie industrială avansată. Aceste instrumente excepționale sunt fabricate de Abra Com SRL, un nume de referință în domeniu, care asigură că fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.

Fabricate din corindon, un material abraziv deosebit de dur, aceste perii au o granulație de 40, indicând un nivel ridicat de asprime. Acest nivel de asprime le face ideale pentru operațiunile care necesită îndepărtarea rapidă și eficientă a materialului, cum ar fi eliminarea ruginii, a vopselei sau a altor reziduuri. Cu toate acestea, datorită designului lor deosebit, acestea sunt capabile să ofere un nivel adecvat de finisare, oferind o versatilitate remarcabilă.

Pe lângă compoziția abrazivă de corindon, periile PRS180NK folosesc un material de suport textil. Acesta adaugă o flexibilitate suplimentară periei, permițându-i să se adapteze la suprafețele neregulate și să prelucrăm eficient o gamă largă de materiale.

Flanșa integrată, cu un diametru al găurii de 20 mm, oferă un nivel superior de stabilitate și siguranță în timpul funcționării. Aceasta asigură o conexiune sigură cu mașina sau echipamentul de prelucrare, reducând vibrațiile și îmbunătățind performanța.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x50 mm, cu granulație de 40, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o soluție de înaltă calitate și de încredere pentru operațiunile de prelucrare a suprafețelor. Cu designul lor robust, eficiența abrazivă ridicată și flexibilitatea oferită de materialul de suport textil, aceste perii sunt o alegere excelentă pentru orice atelier industrial.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x50x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x50x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere