Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, de dimensiuni 180×40×20 mm, cu granulație 400, sunt fabricate de Abra Com SRL. Produse din zirconiu pe suport textil, aceste perii sunt folosite pentru polizarea metalelor dure și a inoxului, având o eficiență notabilă datorită materialului abraziv de înaltă calitate și suportului durabil.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Produse de Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt instrumente esențiale în domeniul prelucrării metalelor, reprezentând o soluție eficientă pentru polizarea metalelor dure și a inoxului. Având dimensiunile de 180×40×20 mm și o granulație de 400, aceste perii abrazive sunt fabricate din zirconiu pe suport textil, combinând robustețea și durabilitatea într-un singur produs de înaltă calitate.

Materialul abraziv utilizat, zirconiu, este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa excepțională la uzură. Acesta conferă periilor abrazive PRS180Zr capacitatea de a poliza materiale dure, cum ar fi otelul inoxidabil, cu precizie și eficiență. Suportul textil asigură stabilitatea și flexibilitatea necesară pentru a obține finisaje de înaltă calitate, în timp ce flanșa de 20 mm permite fixarea ușoară și sigură a periei pe diferite mașini de prelucrare.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații în diverse industrii. Sunt folosite în principal în domeniul metalurgiei și în atelierele de prelucrare a metalelor pentru îndepărtarea eficientă a zgurii și ruginii, finisarea și pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire. Datorită calității lor superioare, aceste perii sunt de asemenea utilizate în industria aero-spațială, automobilistică și construcțiilor navale, unde finisajul precis și uniform este esențial.

Rezistența la temperaturi ridicate și capacitatea de a menține forma și performanța în condiții de utilizare intensă fac din periile abrazive cu flanșă PRS180Zr un instrument de nădejde în orice atelier sau fabrică. Datorită structurii lor abrazive, acestea pot elimina eficient defectele de suprafață, nivelând și finisând materialul pentru a pregăti suprafețele pentru procesele ulterioare.

Fabricate de Abra Com SRL, o companie cunoscută pentru angajamentul său în producerea de unelte de înaltă calitate, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr reprezintă o investiție în eficiență și performanță de lungă durată. Oferind o soluție de polizare versatilă și eficientă, aceste perii abrazive constituie un element esențial în echipamentul oricărui profesionist din industria prelucrării metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,