Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 120

Discul M107PA de la Abra Com SRL este un instrument de șlefuire și lustruire eficient și versatil. Fabricat din pasla cu lamele de smirghel, cu o granulație de 120, acest disc are un diametru de 115mm și o gaură centrală de 22,3mm. Este ideal pentru slefuirea sau lustruirea a diverse materiale, asigurând un finisaj de înaltă calitate și uniform.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 120

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA, produs de Abra Com SRL, reprezintă o soluție eficientă și de încredere pentru toate operațiunile de șlefuire și lustruire. Creat pentru a răspunde nevoilor variate ale profesioniștilor din domeniul prelucrării metalelor, lemnului, plasticului sau a altor materiale, acest disc de pasla abrazivă este dotat cu caracteristici tehnice de înaltă calitate.

În primul rând, o caracteristică notabilă a acestui disc este dispunerea ordonată a lamelelor de pasla abrazivă pe suportul de fibră. Această structură unică conferă produsului o maleabilitate sporită, permițând discului să urmărească cu precizie suprafața prelucrată. Acest aspect garantează o șlefuire uniformă și de calitate, indiferent de complexitatea sau textura materialului care se lucrează.

Un alt avantaj al discului M107PA este utilizarea de materiale de înaltă calitate în procesul de fabricație. Acestea nu numai că asigură durabilitatea discului, dar și oferă un randament maxim pe toată durata de utilizare. Rezultatul este un produs cu o durată de viață îndelungată, care menține performanța sa excelentă indiferent de intensitatea sau frecvența utilizării.

Cu un diametru de 115mm și o gaură centrală de 22,3mm, discul M107PA se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit disponibile pe piață. Aceasta facilitează un proces de montare rapid și eficient, economisind astfel timp valoros în cadrul operațiunilor de prelucrare.

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA de la Abra Com SRL poate fi utilizat într-o varietate de contexte, printre care:

 • Șlefuirea oțelului inoxidabil: Ideal pentru șlefuirea medie și fină a oțelului inoxidabil. Discul poate îndepărta eficient zgârieturile și imperfecțiunile, lăsând în urmă o suprafață uniformă și lustruită.
 • Prelucrarea lemnului: Discul poate fi utilizat pentru șlefuirea medie și fină a lemnului. Îndepărtează eficient zgârieturile și imperfecțiunile, pregătind suprafața pentru finisare.
 • Șlefuirea aluminiului și a plasticului: Discul M107P poate fi folosit și pentru prelucrarea altor materiale, precum aluminiu și plastic. Caracteristicile sale de șlefuire delicată fac ca acest disc să fie potrivit pentru diverse tipuri de materiale, asigurând un finisaj uniform și de înaltă calitate.

Avantajele utilizării discului de pasla cu lamele abrazive

Discul de lustruit M107P de la Abra Com SRL este un instrument de șlefuire și lustruire cu utilizare universală, adecvat pentru o varietate de materiale, inclusiv oțelul inoxidabil, lemnul, aluminiul și plasticul. Discul prezintă următoarele avantaje

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 120 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.
Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,