Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 320, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija PRS25PA de 80×40 mm, granulație 320, realizate din lamele de pâslă abrazivă, sunt produse de înaltă calitate ale companiei românești Abra Com SRL. Sunt recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuit fin al suprafețelor metalice, chiar și a celor greu accesibile, oferind o șlefuir uniformă și polizare fină.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 320, lamele pasla abraziva

Produsele de vârf ale Abra Com SRL, perii abrazive cu tija PRS25PA de 80x40 mm, se mândresc cu o granulație de 320 și sunt fabricate din lamele de pâslă abrazivă consumabilă. Acestea oferă nu numai un nivel superior de abrazivitate, dar și flexibilitate în utilizare, făcându-le adecvate pentru o gamă largă de aplicații.

Periile abrazive sunt remarcabile prin capacitatea lor de a prelucra suprafețe metalice într-un mod uniform și precis. Ele sunt concepute pentru a realiza prelucrarea mată, satinare și șlefuit de finisare, asigurând un finisaj de calitate superioară pe toată suprafața de lucru.

Utilizarea periei cu lamele de pâslă abrazivă se adaptează cu ușurință la contururile și forma piesei de lucru, asigurând o șlefuir uniformă și continuă. Datorită supleții acestor lamele de pâslă, ele permit slefuirea eficientă a suprafețelor interioare sau înguste, care altfel ar fi greu accesibile cu alte unelte abrazive.

Abra Com SRL, ca producător autohton, garantează calitatea superioară a perii abrazive cu tija PRS25PA, prin utilizarea unor materiale de înaltă calitate. Aceasta, combinată cu experiența îndelungată în domeniu, asigură că perii abrazive vor avea o durată de viață prelungită și vor oferi un randament maxim pe întreaga durată a utilizării lor. În plus, datorită tehnologiei avansate de fabricație, acestea prezintă o rezistență îmbunătățită la uzură și o eficiență consistentă.

Aceste perii abrazive sunt potrivite atât pentru slefuire, cât și pentru polizare fină. În acest fel, acestea permit utilizatorului să efectueze diferite tipuri de lucrări de prelucrare a suprafețelor cu un singur instrument, economisind astfel timp și efort.

Perii abrazive cu tija PRS25PA de la Abra Com SRL sunt produse de încredere pentru toate nevoile de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Ofertați-vă posibilitatea de a lucra cu precizie, eficiență și confort, alegând perii abrazive de la Abra Com SRL pentru activitățile dumneavoastră de șlefuire și polizare.

În concluzie, perii abrazive cu tija PRS25PA, fabricate de Abra Com SRL, sunt uneltele ideale pentru orice atelier, fie că este vorba de o afacere industrială sau un atelier de hobby, datorită calității superioare, flexibilității și eficienței pe care le oferă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,