Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 80, din corindon, sunt unelte fabricate de Abra Com SRL, eficiente și durabile, ideale pentru operațiuni de prelucrare, curățare și finisare a metalelor, lemnului și materialelor plastice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 80, din corindon, sunt produse de compania românească Abra Com SRL și sunt concepute pentru a se adresa unei game largi de sarcini de prelucrare.

Aceste periute sunt fabricate din corindon, un material abraziv extrem de dur și rezistent. Corindonul le conferă o rezistență deosebită la uzură și la condițiile dificile de lucru, ceea ce înseamnă că aceste periute vor avea o durată de viață îndelungată și vor fi capabile să facă față unei utilizări intensive.

Granulația de 80 face aceste periute potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Ele pot fi utilizate pentru slefuire, curățare și finisare, fiind eficiente în îndepărtarea materialului și în lăsarea unei suprafețe netede și curate. Aceste periute sunt utile într-o varietate de industrii, inclusiv în prelucrarea metalelor, a lemnului și a materialelor plastice.

Designul lor compact și forma cu tija le permit să acceseze zone greu accesibile și să lucreze eficient pe suprafețe profilate sau în spații înguste. Acest lucru le face deosebit de utile pentru lucrări de detaliu și pentru aplicații în care este necesar un grad mare de precizie.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 80, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, pot fi utilizate într-o serie de scenarii industriale datorită versatilității și eficienței lor:

  • Industria prelucrării metalelor: Aceste periute sunt excelente pentru slefuirea, curățarea și debavurarea pieselor metalice. Pot îndepărta burghiurile și alte imperfecțiuni, asigurând o suprafață netedă și uniformă.
  • Industria prelucrării lemnului: Pot fi utilizate pentru a îndepărta fibra lemnului în surplus, pentru a netezi suprafețele sau pentru a prepara lemnul pentru etapele următoare ale procesului de prelucrare. De asemenea, pot fi folosite pentru a curăța instrumentele de tăiere sau alte unelte utilizate în prelucrarea lemnului.
  • Industria prelucrării maselor plastice: Aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța, slefui și finisa piesele din plastic. Ele pot îndepărta resturile și pot asigura o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele următoare ale procesului de producție.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon oferă o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații industriale

  • Durabilitate: Corindonul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, clasificându-se doar sub diamant în termeni de duritate. Acest lucru îi conferă periilor o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată, chiar și în condiții de lucru intense.
  • Eficiență: Periile abrazive cu corindon sunt extrem de eficiente la îndepărtarea materialului, datorită granulației lor și durității corindonului. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, inclusiv debavurare, slefuire, curățare și finisare.
  • Versatilitate: Corindonul poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic. Acesta face periile abrazive cu corindon extrem de versatile, capabile să satisfacă cerințele diverse ale multor industrii diferite.
  • Precizie: Datorită designului lor compact și a formei cu tija, periile abrazive cu corindon pot accesa spații înguste și suprafețe greu accesibile, oferind un nivel ridicat de precizie în lucrările de finisare.
  • Cost-Efectivitate: Deși corindonul este un material premium, costul acestor periute este compensat de durata lor de viață îndelungată și eficiența lor ridicată. Aceasta le face o alegere cost-eficientă pentru multe aplicații industriale.
  • Uniformitatea Finisajului: Periile abrazive cu corindon produc un finisaj uniform, reducând necesitatea re-lucrărilor și sporind eficiența generală a procesului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,