Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 120, din corindon, produse de Abra Com SRL, sunt unelte de prelucrare eficiente, fiabile și durabile, adecvate pentru finisarea metalelor, lemnului și materialelor plastice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 120, din corindon, sunt unelte abrazive utilizate pentru finisarea și prelucrarea diverselor materiale, cum ar fi metalele, lemnul și materialele plastice. Aceste periute au dimensiuni de 50×50 mm și sunt echipate cu o tijă pentru a permite montarea și utilizarea lor convenabilă în diverse aplicații.

Granulația de 120 indică nivelul de abraziune al particulelor de corindon prezente pe peri. Cu o granulație mai fină, aceste periute sunt ideale pentru finisarea detaliată și pentru obținerea unei suprafețe netede și uniforme. Granulația 120 este potrivită pentru îndepărtarea imperfecțiunilor minore și pregătirea suprafeței înainte de etapele ulterioare de finisare sau acoperire.

Corindonul este un material abraziv durabil și rezistent la uzură, asigurând o durată de viață mai lungă a periilor. Acesta oferă o performanță consistentă și un nivel ridicat de eficiență în prelucrarea materialelor, contribuind la obținerea rezultatelor dorite într-un mod eficient.

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv prelucrarea metalelor, lemnului și materialelor plastice. Designul cu tija facilitează montarea și schimbarea rapidă a periilor, iar dimensiunile lor compacte permit accesul în zone înguste și greu accesibile.

Aceste periute sunt produse de Abra Com SRL, o companie specializată în producția de unelte abrazive de înaltă calitate. Ele reprezintă o soluție tehnică fiabilă și eficientă pentru diverse sarcini de finisare și prelucrare, contribuind la obținerea rezultatelor profesionale în industrie.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 120, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, pot fi utilizate într-o serie de scenarii industriale datorită versatilității și eficienței lor:

  • Industria prelucrării metalelor: Aceste periute sunt excelente pentru slefuirea, curățarea și debavurarea pieselor metalice. Pot îndepărta burghiurile și alte imperfecțiuni, asigurând o suprafață netedă și uniformă.
  • Industria prelucrării lemnului: Pot fi utilizate pentru a îndepărta fibra lemnului în surplus, pentru a netezi suprafețele sau pentru a prepara lemnul pentru etapele următoare ale procesului de prelucrare. De asemenea, pot fi folosite pentru a curăța instrumentele de tăiere sau alte unelte utilizate în prelucrarea lemnului.
  • Industria prelucrării maselor plastice: Aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța, slefui și finisa piesele din plastic. Ele pot îndepărta resturile și pot asigura o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele următoare ale procesului de producție.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon oferă o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații industriale

  • Durabilitate: Corindonul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, clasificându-se doar sub diamant în termeni de duritate. Acest lucru îi conferă periilor o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată, chiar și în condiții de lucru intense.
  • Eficiență: Periile abrazive cu corindon sunt extrem de eficiente la îndepărtarea materialului, datorită granulației lor și durității corindonului. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, inclusiv debavurare, slefuire, curățare și finisare.
  • Versatilitate: Corindonul poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic. Acesta face periile abrazive cu corindon extrem de versatile, capabile să satisfacă cerințele diverse ale multor industrii diferite.
  • Precizie: Datorită designului lor compact și a formei cu tija, periile abrazive cu corindon pot accesa spații înguste și suprafețe greu accesibile, oferind un nivel ridicat de precizie în lucrările de finisare.
  • Cost-Efectivitate: Deși corindonul este un material premium, costul acestor periute este compensat de durata lor de viață îndelungată și eficiența lor ridicată. Aceasta le face o alegere cost-eficientă pentru multe aplicații industriale.
  • Uniformitatea Finisajului: Periile abrazive cu corindon produc un finisaj uniform, reducând necesitatea re-lucrărilor și sporind eficiența generală a procesului de lucru.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,