Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 320, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă 60×40 mm, modelul PRS21PA, cu granulație 320, fabricate de Abra Com SRL, sunt un produs românesc de calitate superioară. Acestea sunt realizate din lamele de paslă abrazivă consumabilă și cordion, ce garantează o durată de viață extinsă și randament maxim. Ideale pentru prelucrare mată, satinare și șlefuit finisaj, permit lucrul în spații interioare, înguste și greu accesibile.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 320, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă 60×40 mm, modelul PRS21PA, granulație 320, produse de Abra Com SRL, sunt o mândrie a industriei românești, reprezentând un exemplu de inovație și performanță în domeniul procesării materialelor. Acest produs unic și eficient este fabricat din lamele de paslă abrazivă consumabilă și cordion, materiale de înaltă calitate care conferă durabilitate și rezistență în utilizare.

Granulația de 320 asigură un finisaj precis și uniform, o slefuire minuțioasă, permitând obținerea unui aspect mat sau satinat. Această caracteristică a periilor abrazive cu tijă face posibilă utilizarea lor pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv în industria aero-spațială, automotive, producție de bijuterii sau în ateliere de metalurgie.

Fabricate de Abra Com SRL, un lider recunoscut pe piața românească pentru produsele sale de înaltă calitate, aceste periute abrazive cu tijă reprezintă soluția perfectă pentru o slefuire uniformă și precisă. Performanța lor este menținută constantă pe toată durata utilizării, ceea ce se traduce printr-o eficiență sporită și o reducere a costurilor de producție.

În plus, datorită lamelelor de paslă abrazivă consumabilă, aceste periute se adaptează perfect la piesa de șlefuit, indiferent de forma sau complexitatea acesteia. Acesta este un avantaj considerabil, mai ales atunci când vine vorba de prelucrarea suprafetelor interioare, înguste sau greu accesibile.

Periile abrazive cu tijă sunt ușor de manevrat și de întreținut, oferindu-le operatorilor un nivel înalt de confort și siguranță în timpul utilizării. În plus, designul ergonomic și dimensiunile compacte permit manevrarea și stocarea lor în spații limitate.

Pe de altă parte, datorită cordionului integrat, periile abrazive cu tijă modelul PRS21PA oferă o rezistență superioară la uzură și la deformare, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în condiții dificile și pentru o gamă largă de aplicații de procesare.

În concluzie, periile abrazive cu tijă 60×40 mm, modelul PRS21PA, granulație 320, produse de Abra Com SRL, sunt un instrument indispensabil pentru orice atelier sau industrie ce implică prelucrarea materialelor, oferind un echilibru perfect între performanță, durabilitate și eficiență. Alegerea acestor periute este o investiție inteligentă și durabilă, garantând un nivel înalt de productivitate și satisfacție în utilizare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,