Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 40, zirconiu

Perii de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulație 40, din zirconiu, sunt unelte eficiente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare și spațiilor înguste. Recomandate în special pentru industria prelucrării oțelurilor inoxidabile.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 40, zirconiu

Perii de slefuire cu tija, 60x25 mm, PRS21ZR, cu granulație 40, din zirconiu, sunt unelte abrazive de înaltă calitate, fabricate de Abra Com SRL, special concepute pentru a satisface cerințele de prelucrare și finisare din diverse industrii.

Aceste periute sunt realizate cu lamele de abraziv dispuse radial și fixate cu ajutorul unui adeziv special în jurul unei tije metalice cu diametrul de 6 mm. Acest design asigură stabilitatea și durabilitatea periilor, permițându-le să facă față utilizării intense și să ofere rezultate constante și precise în timpul procesului de slefuire.

Granulația de 40 indică nivelul de abraziune al periilor. Cu o granulație mai scăzută, acestea oferă o abraziune mai agresivă, fiind potrivite pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a materialului în timpul prelucrării. Acest aspect le face ideale pentru piesele profilate, suprafețele interioare și zonele înguste și greu accesibile.

Periile de slefuire cu tija, 60x25 mm, PRS21ZR, din zirconiu, sunt recomandate în special pentru industria prelucrării oțelurilor inoxidabile. Zirconiu este un abraziv dur și rezistent, capabil să facă față cerințelor specifice ale acestor materiale. Ele asigură o prelucrare precisă și de înaltă calitate, oferind un finisaj uniform și neted.

Fabricate de Abra Com SRL, un producător renumit pentru uneltele abrazive de calitate superioară, aceste periute de slefuire cu tija sunt rezistente și durabile. Ele sunt proiectate pentru a oferi performanță și rezultate remarcabile în procesele de prelucrare și finisare, îndeplinind cerințele riguroase ale industriei.

În concluzie, perii de slefuire cu tija, 60x25 mm, PRS21ZR, cu granulație 40, din zirconiu, sunt unelte profesionale și eficiente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare și spațiilor înguste. Ele sunt recomandate în special în industria prelucrării oțelurilor inoxidabile, oferind rezultate de calitate superioară și contribuind la obținerea unor finisaje precise și netede.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile de slefuire cu tija, 60x25 mm, PRS21ZR, cu granulație 40, din zirconiu, sunt recomandate pentru o gamă variată de aplicații industriale. Acestea pot fi utilizate în următoarele domenii:

 • Industria prelucrării metalice: Periile de slefuire cu tija sunt utile pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, debavurare și finisare a pieselor metalice. Ele pot fi folosite pentru a netezi și a pregăti suprafețele înainte de acoperiri sau tratamente suplimentare.
 • Industria prelucrării lemnului: Aceste periute sunt eficiente în prelucrarea lemnului, ajutând la îndepărtarea asperităților, a ghearelor și a altor imperfecțiuni. Ele pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa suprafețele din lemn.
 • Industria prelucrării materialelor plastice: Periile de slefuire cu tija pot fi utilizate pentru finisarea și prelucrarea materialelor plastice, contribuind la îndepărtarea marginea ascuțită, la egalizarea suprafețelor și la pregătirea acestora înainte de tratamente suplimentare.
 • Industria modelării și turnătoriei: Periile de slefuire cu tija sunt utile în modelarea și turnătoria de precizie, pentru prelucrarea și finisarea pieselor cu forme complexe, inclusiv modele de turnare și alte piese profilate.
 • Industria confecțiilor metalice: Aceste periute pot fi utilizate pentru prelucrarea confecțiilor metalice, cum ar fi îndepărtarea sudurilor, finisarea marginilor și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor.

Avantajele utilizării periilor de slefuire cu tija si zirconiu

Utilizarea periilor de slefuire cu tija și zirconiu oferă o serie de avantaje semnificative în procesele de prelucrare și finisare. Iată câteva dintre avantajele utilizării acestor unelte:

 • Durabilitate și rezistență: Periile de slefuire cu tija și zirconiu sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care oferă durabilitate și rezistență la uzură. Aceasta asigură o durată de viață lungă a periilor, rezultând într-un cost-efectiv pe termen lung.
 • Abraziune agresivă: Zirconiu este un material abraziv dur și agresiv, ceea ce face ca periile cu zirconiu să fie eficiente în îndepărtarea rapidă a materialului. Aceasta duce la un proces de prelucrare mai eficient și reduce timpul necesar pentru a finaliza o sarcină.
 • Finisaj de înaltă calitate: Datorită abraziunii concentrate și granulației fine a zirconiului, periile de slefuire cu tija și zirconiu pot oferi finisaje precise și uniforme. Acestea îndepărtează asperitățile, zgârieturile și imperfecțiunile, obținându-se astfel o suprafață netedă și finisată profesional.
 • Versatilitate: Periile de slefuire cu tija și zirconiu pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, cum ar fi metalele, lemnul și materialele plastice. Aceasta le face potrivite pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare în diferite industrii.
 • Control și precizie: Forma cu tija a periilor de slefuire permite un control mai bun și o manevrabilitate crescută în timpul prelucrării. Aceasta asigură un finisaj precis și uniform pe suprafețele lucrate, respectând cerințele de calitate și estetică.
 • Compatibilitate cu diferite echipamente: Periile de slefuire cu tija și zirconiu sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi utilizate cu ușurință pe o varietate de echipamente de prelucrare și finisare. Acestea pot fi montate pe mașini de slefuit, polizoare și alte dispozitive adecvate.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,