Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 400, din coridon, sunt unelte eficiente pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale. Acestea asigură îndepărtarea materialului în exces și pregătirea suprafețelor pentru finisaje de calitate

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, cu o dimensiune de 60×25 mm și granulație de 400, reprezintă o alegere excelentă pentru realizarea unei game variate de lucrări de prelucrare, finisare și polizare. Aceste perii sunt fabricate cu corindon, un material abraziv extrem de durabil și eficient, care poate fi utilizat pe o varietate de suprafețe, inclusiv metal, lemn și plastic.

Cu o granulație de 400, aceste perii abrazive oferă o finisare foarte fină, ideală pentru lucrări de detaliu sau unde este necesar un finisaj neted și uniform. Acest nivel de granulație face peria abrazivă perfectă pentru etapele finale ale procesului de finisare, eliminând zgârieturi mici și defecte de suprafață, lăsând în urmă un finisaj lustruit.

Designul cu tija a perii face ca aceasta să fie ușor de montat și de folosit cu majoritatea uneltelor rotative, inclusiv burghiele, frezele și polizoarele. Tija robustă asigură o conexiune sigură și eficientă, permițând utilizatorului să controleze cu precizie mișcarea periei.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt instrumente esențiale pentru orice atelier, oferind durabilitate, eficiență și un nivel înalt de finisare. Fie că aveți nevoie de o soluție pentru curățarea în detaliu, polizarea sau finisarea proiectelor dvs., aceste perii sunt alegerea ideală.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 400, din coridon, sunt utilizate în diverse domenii industriale pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale. Iată câteva exemple de utilizare specifică:

  • Turnătorii: Periile abrazive cu tija sunt folosite în turnătorii pentru a îndepărta suprafețele aspre sau imperfecte de pe piesele turnate. Acestea ajută la obținerea unor finisaje uniforme și netede, pregătind piesele pentru tratamente ulterioare sau pentru a fi livrate clienților.
  • Matrițerii: În industria matrițerilor, periile abrazive cu tija sunt esențiale în prelucrarea și finisarea detaliilor complexe ale matrițelor. Acestea ajută la îndepărtarea materialului în exces, netezirea marginilor și realizarea unor suprafețe precise și uniforme, asigurând astfel potrivirea perfectă a componentelor.
  • Confecții metalice: Periile abrazive cu tija sunt utilizate în industria confecțiilor metalice pentru a pregăti suprafețele pieselor înainte de vopsire, lăcuire sau aplicarea de tratamente suplimentare. Acestea îndepărtează asperitățile, zgârieturile și impuritățile de pe suprafața pieselor, asigurând un finisaj neted și uniform.
  • Mecanică fină: În domeniul mecanicii fine, periile abrazive cu tija sunt folosite pentru prelucrarea și finisarea pieselor mici și complexe, cum ar fi componente electronice, dispozitive optice sau instrumente de precizie. Acestea oferă un control precis în procesul de prelucrare și asigură finisaje de înaltă calitate.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,