Perii abrazive cu tija, 60×40 mm, PRS21NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, cu dimensiuni de 60×40 mm, sunt instrumente eficiente pentru slefuirea și curățarea robustă a diferitelor materiale. Acestea au o granulație de 40, oferind un nivel de asprime ridicat, ideal pentru îndepărtarea rapidă a materialului. Materialul abraziv folosit este corindonul, apreciat pentru durabilitatea și eficiența sa. Datorită tijei lor, aceste perii pot fi ușor montate pe diverse scule electrice, asigurând o adaptabilitate excelentă în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×40 mm, PRS21NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, produse de compania românească Abra Com SRL, cunoscută pentru calitatea excelentă a produselor sale, sunt instrumente de slefuire și curățare de înaltă performanță, special concepute pentru operațiuni de slefuire robuste și îndepărtarea rapidă a materialului.

Acest model de perii, având dimensiunile de 60x40 mm, este construit din lamele de abraziv dispuse radial și fixate în mod sigur în jurul unei tije metalice de 6 mm cu ajutorul unui adeziv puternic. Această structură permite periilor să fie montate cu ușurință pe o gamă largă de scule electrice, conferind o flexibilitate și adaptabilitate superioare în utilizare.

Periile sunt caracterizate de o granulație de 40, care conferă un nivel de asprime ridicat. Acest nivel de granulație face ca aceste perii să fie extrem de eficiente în îndepărtarea rapidă a materialului și slefuirea robustă, capabile să lucreze rapid pe suprafețele dure fără a compromite durabilitatea periei.

Materialul abraziv folosit în aceste perii este corindonul, un mineral extrem de dur și rezistent la uzură. Corindonul este recunoscut pentru eficiența sa în îndepărtarea materialului de pe suprafețe, fără a se deteriora rapid, asigurând o durată de viață îndelungată a periei.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt excelente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare și a spațiilor înguste și greu accesibile. Versatilitatea lor le face să fie ideale pentru o gamă largă de industrii, incluzând prelucrarea metalelor, a lemnului și a maselor plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×40 mm, cu granulație de 40, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,