Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, cu dimensiuni de 60×30 mm, reprezintă unelte eficiente pentru slefuirea și curățarea diferitelor materiale. Acestea au o granulație de 80, ceea ce le conferă un nivel de asprime moderat, ideal pentru slefuirea fină. Materialul abraziv utilizat este corindonul, recunoscut pentru rezistența sa la uzură și capacitatea de a lucra cu materiale dure. Aceste perii sunt ușor de montat pe diverse echipamente datorită tijei lor, asigurând astfel o mare versatilitate în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, produse de compania Abra Com SRL, o firmă românească cunoscută pentru calitatea și eficiența produselor sale, sunt instrumente de înaltă performanță, concepute pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini de slefuire și curățare.

Cu dimensiunile de 60x30 mm, aceste perii sunt alcătuite din lamele de abraziv, dispuse radial și fixate cu ajutorul unui adeziv puternic în jurul unei tije metalice. Tija, având un diametru de 6 mm, este compatibilă cu majoritatea sculelor electrice, ceea ce le face extrem de versatile și ușor de utilizat.

Aceste perii sunt special concepute cu o granulație de 80, ceea ce le conferă un nivel de asprime moderat. Acest lucru le face ideale pentru operațiuni de slefuire fină, unde este necesară o eliminare precisă și uniformă a materialului fără a provoca deteriorări inutile.

Materialul abraziv folosit este corindonul, un mineral extrem de dur și rezistent la uzură. Electrocorindonul este apreciat în industria abrazivelor pentru eficiența și durabilitatea sa în lucrul cu o varietate largă de materiale, inclusiv metal, lemn și mase plastice.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt excelente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare și a spațiilor înguste și greu accesibile. Designul lor inteligent și calitatea materialelor folosite le permit să acceadă în zonele unde alte instrumente de slefuire și curățare nu pot ajunge.

Indiferent dacă lucrați în industria prelucrării metalelor, în cea a lemnului sau a maselor plastice, aceste perii oferă un nivel ridicat de versatilitate și performanță. Prin adăugarea acestor peri abrazive la arsenalul dumneavoastră de scule, veți putea îmbunătăți eficiența și calitatea proceselor de slefuire și curățare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×30 mm, cu granulație de 80, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,