Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 80, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa 150x50x20 mm, PRS40P, granulatie 80, produse de Abra Com SRL, reprezintă standardul în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Realizate din pasla abraziva consumabila de calitate superioară, aceste perii sunt ideale pentru prelucrarea mata, satinarea și slefuirea de finisare a suprafetelor metalice și nemetalice. Îmbunătățesc calitatea finisajului, contribuind la o slefuire uniformă pe toată durata de funcționare, oferind randament maxim în industriile de prelucrare a metalelor și a lemnului

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 80, pasla abraziva

Produse de Abra Com SRL, companie românească ce promovează calitatea și eficiența, periile abrazive cu flansa 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 80 sunt un exemplu strălucit de inovație și durabilitate în domeniul prelucrării suprafetelor. Acestea sunt fabricate din paslă abrazivă consumabilă, un material de calitate superioară ce conferă produsului o viață utilă sporită.

Periile abrazive cu flansa sunt special concepute pentru operațiuni de slefuire și lustruire. Lucrul cu aceste perii asigură un finisaj de înaltă calitate, fiind recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. O caracteristică remarcabilă a acestor perii este capacitatea de a asigura o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, rezultatul final fiind mereu unul de excepție.

Pentru posturile de lucru fixe, utilizarea periilor abrazive cu flansa este recomandată datorită eficienței și randamentului pe care le oferă. Acestea sunt instrumente deosebit de valoroase în industria prelucrării metalelor și a lemnului, contribuind la optimizarea proceselor și îmbunătățirea calității produselor finisate.

Detaliul tehnologic cu adevărat impresionant al periilor abrazive cu flansa PRS40P este granulația de 80. Acest nivel de granulație asigură un echilibru perfect între abrazivitate și finețea finisajului, permițând utilizatorului să obțină exact rezultatul dorit. Pasla abrazivă folosită este consumabilă, ceea ce înseamnă că poate fi înlocuită atunci când devine uzată, fără a fi nevoie să se înlocuiască întreaga unealtă.

De asemenea, dimensiunile specifice ale acestor perii abrazive cu flansa – 150x50x20 mm – fac ca acestea să fie potrivite pentru o varietate largă de aplicații, de la prelucrarea materialelor mai dure, precum metalul, până la cele mai sensibile, precum lemnul.

În concluzie, periile abrazive cu flansa 150x50x20 mm, PRS40P, granulatie 80, produse de Abra Com SRL, reprezintă o combinație excelentă de inovație, eficiență și durabilitate, fiind un instrument indispensabil în orice atelier de prelucrare

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,