Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, model PRS40P, cu granulație 600, sunt produse de calitate superioară fabricate în România de Abra Com SRL. Acestea sunt realizate din lamele de pâslă abrazivă consumabilă și sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice, conferind o finisare de înaltă calitate.

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 600, sunt produse de înaltă calitate, fabricate de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pe piață pentru nivelul superior al produselor sale. Aceste periile abrazive sunt realizate din lamele de pâslă abrazivă consumabilă, ce garantează o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată perioada utilizării.

Fabricate cu o precizie deosebită, periile abrazive cu flanșă PRS40P asigură slefuire uniformă și eficientă a suprafețelor metalice și nemetalice, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acestora. Ele pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, de la prelucrarea metalelor la prelucrarea lemnului, contribuind la realizarea unor finisaje superioare. În plus, sunt ideale pentru operațiuni de satinare, oferind un rezultat estetic plăcut.

Recomandate pentru posturi de lucru fixe, periile abrazive cu flanșă PRS40P asigură o eficiență maximă în procesul de slefuire și lustruire. Deoarece periile abrazive au fost concepute pentru a se adapta la diverse condiții de lucru, ele sunt ideale pentru o varietate de industrii. În sectorul de prelucrare a metalelor, pot fi folosite pentru a elimina rugozitatea de pe suprafețele metalice, asigurând finisarea perfectă a pieselor. În industria prelucrării lemnului, ele pot fi folosite pentru slefuirea și lustruirea lemnului, garantând o suprafață netedă și uniformă.

Periile abrazive cu flanșă PRS40P sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea în industrii precum automotive, aviație sau construcții navale, unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale. În aceste sectoare, periile abrazive pot fi folosite pentru slefuirea și lustruirea diferitelor componente, de la piese metalice mici până la piese de dimensiuni mari.

Perii abrazive cu flanșă PRS40P, cu granulație 600, de la Abra Com SRL, oferă o abordare eficientă și de înaltă calitate a slefuirii și lustruirii într-o gamă largă de industrii. Cu un design robust și fiabil, aceste periile abrazive reprezintă un instrument esențial pentru orice operator din domeniul prelucrării metalelor sau lemnului.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,