Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, 300×30×30 mm, granulație 80, coridon, sunt produse de Abra Com SRL. Aceste perii abrazive, cu flanșă și o dimensiune de 300×30×30 mm, sunt fabricate din coridon pe suport textil și sunt ideale pentru diverse aplicații de șlefuire.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, reprezintă soluția ideală pentru procesele de șlefuire. Aceste peri abrazive cu flanșă au dimensiunea de 300×30×30 mm și sunt fabricate din coridon durabil, oferind o granulație de 80.

Flanșa perilor abrazive PRS300NK are un diametru de 30 mm, asigurând o fixare sigură în echipamentele de prelucrare. Materialul de suport este realizat din textil rezistent, oferind durabilitate și stabilitate în timpul utilizării. Coridonul folosit ca material abraziv conferă perilor abilitatea de a îndepărta materialul într-un mod eficient și uniform.

Produsele Abra Com SRL sunt recunoscute pentru calitatea și performanța lor superioară în industria prelucrării materialelor. Periile abrazive PRS300NK nu fac excepție, oferind rezultate precise și eficiente în procesele de șlefuire. Indiferent dacă lucrați cu metale, lemn, plastic sau alte materiale, aceste peri abrazive cu flanșă sunt alegerea potrivită pentru a obține suprafețe netede și finisaje de calitate.

Cu periile abrazive cu flanșă PRS300NK, veți beneficia de un control excelent și de o eficiență maximă în procesul de șlefuire. Asigurând rezultate remarcabile și durabilitate pe termen lung, aceste peri abrazive sunt opțiunea ideală pentru profesioniști și pasionați de prelucrarea materialelor. Utilizați periile abrazive PRS300NK pentru a obține finisaje superbe și pentru a aduce proiectele dvs. la un nivel superior.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere