Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, au dimensiunile de 300×30×30 mm. Acestea sunt dotate cu granulație 400 și sunt fabricate din material abraziv de tip coridon. Fiind dotate cu o flanșă cu diametrul găurii de 30 mm, aceste perii asigură o fixare solidă și eficientă. Sunt ideale pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, reprezintă o soluție excelentă pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor în diverse aplicații. Aceste perii au dimensiunile de 300×30×30 mm și au o granulație 400, asigurând o eficiență optimă în procesul de îndepărtare a materialului. Cu o flanșă solidă și rezistentă, acestea oferă o fixare sigură pe mașini și utilaje, facilitând utilizarea lor într-un mod precis și controlat.

Fabricate din material abraziv de înaltă calitate, cu coridon ca abraziv principal, perii abrazive PRS300NK garantează un nivel ridicat de performanță și rezistență. Materialul de suport textil contribuie la stabilitatea și durabilitatea acestor perii, permițând utilizarea lor îndelungată fără deteriorări semnificative.

Un aspect important al acestor perii abrazive cu flanșă este dimensiunea găurii de fixare a flanșei, care măsoară 30 mm în diametru. Aceasta asigură compatibilitatea și potrivirea perfectă cu mașinile și utilajele în care vor fi utilizate. Fixarea solidă a periilor abrazive este esențială pentru a obține rezultate precise și uniforme în procesele de prelucrare.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv șlefuire, netezire, pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau aplicarea de acoperiri protectoare. Indiferent de industria sau domeniul în care sunt folosite, aceste perii se remarcă prin calitatea superioară și performanța de încredere.

Abra Com SRL, producătorul acestor peri abrazive cu flanșă, este recunoscut pentru produsele sale de calitate și serviciile profesionale. Încrederea în marca lor este susținută de mulți clienți mulțumiți și de rezultatele excelente obținute utilizând produsele lor.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt alegerea perfectă pentru cei care caută un instrument eficient și durabil pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor. Cu dimensiuni precise, granulație adecvată și un design solid, aceste perii sunt capabile să livreze rezultate de înaltă calitate într-o varietate de aplicații industriale și comerciale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere