Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, model PRS300Zr, au dimensiuni de 300×25×30 mm și sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Granulația de 60 conferă o eficiență ridicată în procesele de șlefuire și lustruire. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, ceea ce le face ușor de adaptat pe diverse mașini. Aceste periute sunt produse de Abra Com SRL și se disting prin durabilitate și performanță superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS300Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă un produs de înaltă calitate ce asigură rezultate optime în diverse aplicații de lustruire și polizare. Cu dimensiuni de 300×25×30 mm, aceste perii abrazive sunt concepute pentru a se adapta la un spectru larg de aplicații industriale.

Materialul abraziv, zirconiu, este încorporat într-un suport textil durabil. Acest zirconiu de granulație 80 oferă o tăiere rapidă și eficientă. Acesta este cunoscut pentru rezistența excepțională la căldură și abraziune, oferind durabilitate și fiabilitate periei. Zirconiu este mai dur decât aluminiu sau fierul, permițând astfel peria să reziste la uzura și să mențină performanța de-a lungul timpului.

Flanșa, cu diametrul de 30 mm, ajută la centrarea periei pe mașina de polizat sau lustruit. În plus, flanșa este robustă și durabilă, asigurând o stabilitate și securitate optimă în timpul funcționării.

Datorită formei și dimensiunilor, periile abrazive cu flanșă PRS300Zr se adaptează perfect pe suprafața de polizat sau lustruit. Acestea pot fi folosite pe o varietate de materiale, de la metale la lemn sau plastic, furnizând un finisaj uniform și de înaltă calitate. Acestea sunt ideale pentru utilizare în industriile de prelucrare a metalelor, automotive, construcții și multe altele.

Zirconiu, materialul abraziv folosit, prezintă multe beneficii în comparatie cu alte materiale abrazive. Acesta oferă o eficiență mai mare în îndepărtarea materialului, o durată de viață mai lungă a produsului și un consum redus de energie. De asemenea, zirconiu este considerat un material ecologic, fiind mai puțin nociv pentru mediu în comparație cu alte materiale abrazive.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300Zr produse de Abra Com SRL oferă performanțe de polizare și lustruire excepționale. Sunt durabile, eficiente și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații industriale. Calitatea superioară a zirconiu îmbunătățește rezultatele lustruirii și polizării, conferind un finisaj neted și uniform.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,