Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS300Zr, cu dimensiuni de 300×25×30 mm și granulație 40, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt excelente pentru procese de lustruire și polizare, adaptându-se perfect pe suprafețele de lucru datorită formei și dimensiunilor lor. Sunt produse fiabile și de înaltă calitate, care maximizează eficiența în diverse aplicații.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS300Zr sunt produsele de vârf fabricate de Abra Com SRL, o companie cu o reputație bine consolidată în producerea unor soluții abrazive de calitate superioară. Aceste perii se disting prin specificațiile tehnice impresionante, având dimensiuni de 300×25×30 mm, o granulație de 40, și sunt realizate din zirconiu pe un suport textil.

Diametrul găurii flansei la aceste perii abrazive este de 30 mm, ceea ce le oferă compatibilitate cu o gamă largă de echipamente. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de domenii, inclusiv, dar nu se limitează la, industria de prelucrare a metalelor, fabricarea mobilei, și alte domenii unde finisajele de înaltă calitate sunt esențiale.

Zirconiu, materialul abraziv utilizat în fabricarea periilor PRS300Zr, este un element de top în domeniul materialelor abrazive. Are o rezistență la uzură excelentă, este rezistent la temperaturi înalte și oferă o eficiență înaltă în procesele de șlefuire și polizare. Zirconiu este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a elimina rapid materialul de pe suprafețe, îmbunătățind astfel viteza de lucru și eficiența generală a procesului.

Suportul textil al periilor abrazive PRS300Zr conferă acestora o flexibilitate și reziliență superioară. Acesta permite periilor să se adapteze perfect pe suprafețele de polizat sau lustruit, indiferent de complexitatea formei sau a curburii acesteia. În același timp, asigură o durabilitate și o fiabilitate îmbunătățite, permițându-le să reziste la presiuni intense și la utilizare continuă fără a-și pierde eficiența.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansă PRS300Zr sunt multiple. Ele asigură o finisare superioară a suprafețelor, îmbunătățesc eficiența proceselor de lustruire și polizare și reduc timpul de lucru. Datorită materialelor de calitate superioară utilizate în fabricarea lor, aceste perii oferă o durabilitate și o rezistență la uzură îmbunătățite, asigurând o valoare adăugată pe termen lung pentru orice operațiune.

Prin urmare, periile abrazive cu flansă PRS300Zr fabricate de Abra Com SRL reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută soluții abrazive de înaltă calitate. Eficacitatea lor dovedită într-o gamă largă de aplicații, combinate cu durabilitatea și eficiența oferite de zirconiu și suportul textil, le fac un instrument de neînlocuit în arsenalul oricărui profesionist în domeniul prelucrării materialelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,