Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Perii abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt instrumente profesionale folosite pentru diverse aplicații de finisare și șlefuire. Cu dimensiunile lor precise de 300×25×30 mm, aceste perii au granulația 240 și sunt fabricate din material coridon. Ele oferă o performanță excelentă datorită structurii lor textile de suport și abrazivului coridon. Periile abrazive cu flanșă sunt ideale pentru a obține rezultate de calitate superioară în lucrările de prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, sunt instrumente profesionale extrem de eficiente, utilizate în diverse aplicații de finisare și șlefuire. Aceste perii sunt proiectate pentru a oferi rezultate de înaltă calitate și performanță constantă. Dimensiunile lor precise de 300×25×30 mm îi conferă o versatilitate ridicată, permițându-le să fie utilizate în diferite contexte de prelucrare a suprafețelor.

Granulația 240 a perilor abrazivi garantează un proces de finisare fin și controlat, asigurând îndepărtarea uniformă a materialului de pe suprafețe. Acești perii sunt fabricați din coridon, un material abraziv durabil și rezistent la uzură, ceea ce le conferă o durată de viață lungă și o capacitate excelentă de șlefuire.

Un aspect distinctiv al acestor perii este prezența unei flanșe cu diametrul de 30 mm. Flanșa este o componentă esențială care se fixează pe axul mașinii sau instrumentului utilizat. Ea oferă stabilitate și siguranță în utilizare, asigurând alinierea corectă a perilor abrazivi și minimizând vibrațiile în timpul operațiunilor de finisare.

Materialul de suport al perilor abrazivi este realizat dintr-o structură textilă specială, care conferă flexibilitate și rezistență în același timp. Această construcție permite o distribuție uniformă a presiunii și a abrazivului pe suprafața prelucrată, reducând riscul de zgâriere sau deteriorare.

Periile abrazive cu flanșă sunt instrumente de înaltă calitate, proiectate pentru a satisface cerințele profesioniștilor din diverse industrii, precum industria lemnului, metalurgică sau construcțiilor. Ele reprezintă o alegere excelentă pentru finisarea și pregătirea suprafețelor în vederea vopsirii, lăcuirii sau acoperirii cu alte materiale. Cu perii abrazive PRS300NK, veți obține rezultate superioare, atingând nivelul de finisare dorit într-un mod eficient și precis.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS300NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere