Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt instrumente durabile și eficiente utilizate în diverse aplicații de finisare și șlefuire. Aceste perii au dimensiunile de 300×25×30 mm și sunt echipate cu o flanșă pentru o fixare sigură și stabilă pe diverse mașini și unelte. Granulația de 120 asigură o acțiune de șlefuire precisă și uniformă. Fabricate de Abra Com SRL, lider în industria produselor abrazive, perii abrazive PRS300NK sunt o alegere excelentă pentru obținerea rezultatelor de calitate într-un mod eficient și profesional.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Perii abrazive cu flanșă PRS300NK sunt instrumente de înaltă calitate, fabricate și comercializate de Abra Com SRL, o companie recunoscută în industria produselor abrazive. Aceste perii sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în aplicații de finisare și șlefuire, fiind folosite în diverse domenii, precum metalurgie, construcții sau industria lemnului.

Cu dimensiunile de 300×25×30 mm, periile abrazive PRS300NK au un design robust și rezistent, asigurând o durată lungă de viață în utilizare intensivă. Acestea sunt dotate cu o flanșă de fixare, care permite montarea ușoară și sigură pe mașini și unelte compatibile, asigurând o fixare stabilă și reducând riscul de accidente sau deplasări în timpul utilizării.

Granulația de 120 a perilor abrazivi PRS300NK este optimă pentru o acțiune de șlefuire precisă și uniformă, permițând îndepărtarea eficientă a imperfecțiunilor și obținerea unui finisaj de calitate. Materialul abraziv utilizat este coridon, cunoscut pentru proprietățile sale superioare de șlefuire și durabilitate. Perii sunt fixați pe o bază textilă, care oferă o aderență excelentă și asigură o distribuție uniformă a presiunii în timpul utilizării.

Produsele Abra Com SRL sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și performanțele remarcabile. Perii abrazive cu flanșă PRS300NK nu fac excepție, fiind o alegere excelentă pentru profesioniști și amatori care doresc rezultate precise și eficiente în procesele de finisare și șlefuire. Indiferent de domeniul de aplicare, aceste perii sunt partenerul de încredere pentru obținerea unui finisaj deosebit și durabil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS300NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere