Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, de 200×40×30 mm, produse de Abra Com SRL, sunt instrumente remarcabile în domeniul finisajelor. Sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv de calitate superioară, montat pe un suport textil durabil. Flanșa, cu un diametru de 30 mm, asigură un montaj facil și sigur pe echipamentele de lucru. Granulația 60 face aceste perii ideale pentru operațiuni de șlefuire sau lustruire.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, model PRS200Zr, produse de compania de specialitate Abra Com SRL, reprezintă o soluție excelentă pentru operațiunile de șlefuire și lustruire. Dimensiunile lor de 200×40×30 mm le fac foarte versatile, putând fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale.

Structura acestor perii abrazive este concepută astfel încât să optimizeze eficiența și durabilitatea. Abrazivul de zirconiu, cu o granulație de 60, oferă o performanță îmbunătățită în comparație cu materialele abrazive tradiționale, asigurând o îndepărtare rapidă și eficientă a materialului de pe suprafețele de lucru. În plus, zirconiu este un material extrem de durabil, ceea ce extinde durata de viață a periei.

Suportul textil asigură o flexibilitate excelentă a periei, ceea ce îi permite să se adapteze perfect la orice formă sau dimensiune a suprafeței de polizat sau lustruit. Aceasta caracteristică le face ideale pentru a fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi industria de prelucrare a metalelor, industria auto sau construcțiile navale.

Flanșa, cu un diametru de 30 mm, facilitează instalarea rapidă și sigură a periei pe diferite mașini și echipamente de lucru. Aceasta garantează un echilibru perfect și reduce vibrațiile, sporind precizia și confortul în timpul operațiunilor de șlefuire și lustruire.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,