Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, de dimensiuni 200×25×30 mm și granulație 240, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt instrumente eficiente pentru diverse aplicații de polizare și finisare. Zirconiuul abraziv asigură o tăiere puternică și uniformă, în timp ce suportul textil oferă rezistență și durabilitate. Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt opțiuni ideale pentru îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice și pentru obținerea unui finisaj strălucitor și neted.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt produse de compania Abra Com SRL, specializată în furnizarea de instrumente și materiale abrazive de înaltă calitate. Aceste perii abrazive sunt concepute pentru a oferi rezultate excelente în procesul de polizare și finisare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Acestea au dimensiuni standardizate de 200×25×30 mm și o granulație de 240, asigurând un nivel fin de abraziune și finisare precisă.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv recunoscut pentru duritatea și rezistența sa superioare. Zirconiuul oferă o tăiere puternică și uniformă, permițând îndepărtarea eficientă a imperfecțiunilor, zgârieturilor și coroziunii de pe suprafețele metalice. Acesta contribuie la obținerea unui finisaj strălucitor și neted, aducând o valoare estetică și funcțională lucrărilor prelucrate.

Periile abrazive PRS200Zr sunt montate pe un suport textil robust, care conferă stabilitate și durabilitate în timpul utilizării. Suportul textil asigură o rezistență mecanică excelentă și permite utilizarea perilor abrazivi în aplicații intense și solicitante. De asemenea, acesta permite o bună dispersie a abrazivului pe suprafața de lucru, asigurând un contact uniform și eficient cu materialul prelucrat.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr pot fi utilizate în diverse domenii, precum industria metalurgică, industria auto, industria aeronautică și în construcții. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, pregătirea pentru vopsire sau acoperiri ulterioare, eliminarea sudurilor, curățarea și finisarea detaliilor metalice. Datorită abrazivului din zirconiu, perii abrazivi PRS200Zr oferă o durabilitate și performanță superioare, asigurând un control precis și rezultate de calitate.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr reprezintă o soluție tehnică eficientă pentru polizarea și finisarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Fabricate de Abra Com SRL, aceste perii abrazive se evidențiază prin utilizarea abrazivului de zirconiu pe un suport textil robust, oferind o tăiere precisă și durabilă. Cu multiple aplicații și beneficii, perii abrazivi PRS200Zr sunt instrumente esențiale în prelucrarea metalului și obținerea de suprafețe netede și strălucitoare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,