Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr, dimensiuni 180×50×20 mm, granulație 400, sunt fabricate de Abra Com SRL. Caracterizate prin durabilitate și eficiență, acestea sunt compuse din zirconiu pe un suport textil și sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și inox. Diametrul găurii flansei este de 20 mm.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Fabricate de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS180Zr sunt instrumente tehnice de înaltă calitate folosite într-o varietate de industrii. Acestea au dimensiunile de 180×50×20 mm și o granulație de 400, fiind potrivite pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil.

Periile abrazive PRS180Zr sunt compuse dintr-un material abraziv de zirconiu montat pe un suport textil. Zirconiul este cunoscut pentru proprietățile sale superioare de rezistență la uzură și coroziune. Suportul textil oferă flexibilitate și durabilitate periei, permițând adaptarea la suprafețe diverse.

Cu un diametru al găurii flansei de 20 mm, aceste perii abrazive sunt concepute pentru a se potrivi mașinilor de polizat compatibile. Flanșa asigură o fixare sigură și stabilă, minimizând riscul de deviere sau dislocare în timpul procesului de polizare.

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr sunt versatile și pot fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi industria aeronautică, industria auto, industria construcțiilor și atelierele de prelucrare a metalelor. Acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil, oferind rezultate precise și eficiente.

Beneficiile utilizării zirconiu ca material abraziv sunt multiple. Acesta oferă o rată ridicată de îndepărtare a materialului, ceea ce îmbunătățește eficiența lucrului. Zirconiul este, de asemenea, un material ecologic, care nu produce scântei și emite o cantitate minimă de praf în timpul procesului de polizare, asigurând un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS180Zr de la Abra Com SRL sunt instrumente tehnice fiabile și eficiente, concepute pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul polizării metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Cu durabilitatea lor și capacitatea de adaptare la diverse suprafețe, aceste perii sunt o alegere excelentă pentru a obține rezultate precise și de înaltă calitate.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,