Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, de dimensiuni 180x40x20 mm și granulație 60, sunt fabricate de Abra Com SRL. Acestea sunt construite din zirconiu pe un suport textil, având diametrul găurii flanșei de 20 mm. Sunt eficiente pentru polizarea metalelor dure și inoxidabile, având o largă aplicabilitate industrială.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Abra Com SRL, un producător de încredere în domeniul abrazivelor, oferă periile abrazive cu flanșă PRS180Zr. Acestea prezintă dimensiuni de 180x40x20 mm și o granulație de 60, asigurând o polizare eficientă pentru metalele dure și inoxidabile.

Construcția acestor perii abrazive este un amestec de precizie și durabilitate. Nucleul produselor este format din zirconiu, un material cunoscut pentru rezistența sa la căldură și abraziune. Înconjurate de un suport textil, aceste perii rezistă la uzură și asigură o durată lungă de utilizare.

Diametrul de 20 mm al găurii flanșei permite atașarea ușoară și sigură a periei la diverse mașini de polizat. În plus, flanșa adaugă rigiditate suplimentară periei, îmbunătățindu-i performanța și durata de viață.

Granulația 60 a perii abrazive PRS180Zr asigură un echilibru ideal între îndepărtarea materialului și finisarea suprafeței. Este ideală pentru polizarea metalelor dure, cum ar fi oțelul inoxidabil, oferind o finisare uniformă și de înaltă calitate.

Aceste perii abrazive sunt adaptabile, fiind utilizate într-o varietate de industrii. În industria de prelucrare a metalelor, acestea sunt folosite pentru a elimina rugina, a îndepărta vopseaua sau alte materiale de pe suprafețe metalice. În industria aero-spațială și în construcțiile navale, aceste perii sunt utilizate pentru finisarea și pregătirea suprafețelor în vederea lipirii sau sudării.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr de la Abra Com SRL reprezintă o soluție versatilă pentru orice nevoie de polizare. Fie că este vorba de prelucrarea metalelor sau de alte aplicații industriale, acestea oferă performanță și fiabilitate într-un pachet durabil și eficient.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,