Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație ultra-fina de 400. Aceste perii, produse de Abra Com SRL, oferă un finisaj excepțional, fiind ideale pentru operațiuni de polizare precisă și delicată.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Abra Com SRL prezintă periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40x20 mm, un instrument de înaltă calitate pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Aceste perii sunt fabricate din corindon, un material abraziv de top recunoscut pentru duritatea și rezistența sa. Abrazivul este susținut de un material textil robust, asigurând durabilitatea și eficiența periei în timpul utilizării.

Cu o granulație ultra-fina de 400, aceste perii abrazive sunt ideale pentru operațiuni de finisare și polizare extrem de precise. Acestea sunt capabile să lustruiască suprafețele până la un grad de netezime ridicat, asigurând un finisaj impecabil.

Periile măsoară 180 mm în diametru și 40 mm în lățime, ceea ce le face potrivite pentru o serie largă de aplicații industriale. Flanșa inclusă în designul lor are un diametru de 20 mm, ceea ce adaugă o stabilitate și o precizie sporită în timpul funcționării.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK de la Abra Com SRL sunt o alegere excelentă pentru orice atelier sau industrie care necesită un instrument de finisare de înaltă calitate. Durabilitatea, performanța și precizia pe care le oferă le transformă într-un instrument indispensabil pentru orice operațiune de prelucrare a suprafețelor.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x40x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere