Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, cu dimensiuni de 180x30x20 mm și granulație 240, sunt instrumente de înaltă calitate produse de Abra Com SRL. Fabricate din zirconiu pe un suport textil, aceste perii sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a inoxului

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, produse de Abra Com SRL, sunt unelte special concepute pentru polizarea metalelor dure și a inoxului. Aceste perii se caracterizează prin dimensiuni de 180x30x20 mm și granulație 240, furnizând un echilibru între abilitatea de a îndepărta materialul și capacitatea de a lustrui la un nivel fin.

Diametrul de 20 mm se referă la gaura flanșei, care facilitează montarea pe diverse mașini și echipamente. Acesta este un aspect important, deoarece permite adaptarea la o gamă largă de aplicații industriale, fără a compromite eficiența sau ușurința de utilizare.

Suportul textil al acestor perii abrazive îmbunătățește durabilitatea și stabilitatea în timpul operațiunilor de polizare. Cu toate acestea, este abrazivul din zirconiu care joacă un rol crucial în performanța periei. Zirconiul este apreciat pentru rezistența sa la uzură și capacitatea de a păstra o suprafață aspră de-a lungul întregii durate de viață a periei.

Aceste perii abrazive cu flanșă sunt, prin urmare, deosebit de eficiente în tratarea metalelor dure și a inoxului, îndeplinind cerințele atât pentru îndepărtarea materialului, cât și pentru polizarea fină. Sunt o soluție de încredere pentru numeroase aplicații industriale, oferind un echilibru între durabilitate, eficiență și flexibilitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,