Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, sunt fabricate din corindon cu granulație de 240 pe un suport textil. Diametrul găurii flansei este de 20 mm. Aceste perii sunt ideale pentru operațiuni de finisare ultra-fine și polizare, oferind un aspect lustruit al suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, cu dimensiunile de 180x30x20 mm, sunt produse de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL. Aceste perii sunt proiectate pentru a livra performanță și durabilitate într-o varietate de aplicații de prelucrare a suprafețelor.

Materialul abraziv al periei este corindon, cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la uzură, cu o granulație de 240. Acest nivel de asprime este ideal pentru operațiunile de finisare ultra-fine și polizare, care necesită o atenție deosebită la detalii și precizie. Corindonul pe suport textil asigură o abraziune uniformă și controlată, minimizând zgârieturile și marcările inestetice.

Dimensiunea de 180x30 mm a periei abrazive cu flansă PRS180NK asigură compatibilitatea cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare. Gaura flansei de 20 mm oferă o stabilitate excelentă și siguranță în timpul funcționării.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, cu granulație de 240, fabricate de Abra Com SRL, sunt un instrument de încredere pentru orice atelier de prelucrare. Cu durabilitatea corindonului, flexibilitatea suportului textil și precizia oferită de granulația de 240, aceste perii asigură finisaje ultra-fine și de înaltă calitate.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 240, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere