Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×30 mm, cu un diametru al găurii flanșei de 20 mm, sunt fabricate din corindon cu granulație 120. Aceste perii robuste și durabile, cu suport textil, sunt ideale pentru operațiuni de finisare care necesită precizie și un grad mediu de asprime.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Fabricate de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30 mm, sunt instrumente de înaltă performanță, create pentru a oferi o prelucrare de calitate a suprafețelor într-o gamă largă de aplicații industriale. Aceste perii au un diametru al găurii flanșei de 20 mm, asigurând o compatibilitate largă cu diferite tipuri de echipamente de prelucrare.

Materialul abraziv utilizat este corindonul, recunoscut pentru duritatea și rezistența sa la uzură. Acesta oferă o capacitate excepțională de îndepărtare a materialului, rezistă la uzură și mărește semnificativ durata de viață a periei. De asemenea, peria abrazivă are un suport textil care adaugă o flexibilitate sporită, permițându-i să se conformeze suprafețelor pe care le prelucrează și să minimizeze daunele potențiale cauzate de prelucrarea agresivă.

Cu o granulație de 120, aceste perii abrazive oferă un nivel mediu de asprime, făcându-le ideale pentru operațiuni de finisare și polizare. Fie că îndepărtați rugină, vopsea sau alte reziduuri, sau pregătiți o suprafață pentru vopsire sau lăcuire, periile abrazive PRS180NK sunt o soluție de încredere.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă un instrument fiabil și durabil, indispensabil într-un atelier industrial. Combinând durabilitatea corindonului cu flexibilitatea unui suport textil și având un diametru al găurii flanșei de 20 mm, aceste perii abrazive sunt concepute pentru a oferi rezultate deosebite în diverse operațiuni de prelucrare a suprafețelor.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 120, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere